Over VakanZ

VakanZ is een snelgroeiende christelijke reisorganisatie. Vanuit ons kantoor in Nunspeet bedienen we onze klanten die woonachtig zijn in alle delen van Nederland. VakanZ kenmerkt zich niet alleen door klantvriendelijkheid, service en maatwerk, maar ook door scherpe prijzen.

Individuele vakantiehuizen
VakanZ beschikt over een gevarieerd aanbod aan producten en diensten: allereerst het veelzijdige aanbod aan individuele vakantiehuizen op VakanZ.nl. Een groot deel van deze vakantiewoningen worden exclusief door VakanZ aangeboden in alle jaargetijden. Geselecteerde vakantiewoningen die u niet snel bij een andere aanbieder zult aantreffen.

Uniek VakanZ-concept
VakanZ is vooral bekend vanwege de vakantieparken die wij als christelijke reisorganisatie reserveren voor christelijke gezinnen, de christelijke gezinsparken. Elk jaar kiezen honderden christelijke gezinnen voor het unieke VakanZ-concept: een combinatie van betaalbare en mooi gelegen christelijke vakantieparken, activiteiten voor jong en oud onder begeleiding van onze eigen recreatieteams én de positieve christelijke sfeer.

Christelijke vakantieparken in heel Europa

VakanZ heeft christelijke vakantieparken in België, Duitsland, Italie, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. We hopen ons aanbod spoedig uit te breiden naar Luxemburg, Tsjechië, Kroatie en nog meer Europese landen.