Nederland|Reformatorisch vakantiepark Salland

gehele jaar boekbaar Terug naar overzicht

Reformatorisch vakantiepark Salland, Nederland

Op dit kleinschalige en kindvriendelijke vakantiepark kunt u elk jaargetijde terecht voor een vakantie in eigen sfeer. Verblijf in één van de comfortabele landhuizen die van alle gemakken zijn voorzien.

Vakantiepark
Het vrij nieuwe en ruim opgezette vakantiepark ligt tussen Rijssen en Holten, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het bungalowpark is rustig gelegen, in de bosrand. De comfortabele landhuizen liggen op grote kavels met ruime terrassen. De meeste landhuizen bieden daardoor veel privacy. Het unieke van dit kleinschalige vakantiepark is de combinatie van rust, ruimte en recreatie. De nieuw aangelegde sportvelden (basketbal, volleybal en voetbal) zorgen ervoor dat kinderen en jongeren zich geen moment vervelen. De zeer gastvrije beheerders, Albert en Janna Geskus, dragen voor een belangrijk deel bij aan de fijne sfeer op het park, ook buiten de schoolvakanties!

Faciliteiten

 • receptie met terras, zithoek en wifi-point
 • activiteitentent 
 • twee speeltuintjes
 • tafeltennistafel
 • zandbakken
 • skelters (verhuur)
 • groot recreatieveld met basketbalterrein, volleybalveld en voetbalveld
 • Reformatorisch Dagblad verkrijgbaar in hoogseizoen
 • zwembad: tegen geringe betaling (dagkaart volwassene: € 4,00, kind: € 3,00) kunt u gebruikmaken van het zwembad Twenhaarsveld, dat op circa 2 km afstand van het park ligt

Accommodaties
De vrijstaande en riante landhuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op grote percelen, verspreid over het ruim opgezette terrein. De vrij nieuwe huizen zijn gebouwd in de stijl van een Twentse boerderij en beschikken over onder meer wifi, twee badkamers(landhuis XL heeft er 1),vaatwasser, wasmachine en droger. Buiten staat een groot terras met tuinmeubilair tot uw beschikking. U kunt uw auto nabij de bungalow parkeren. Op aanvraag (en na goedkeuring) kunnen sommige accommodaties met meer personen bewoond worden. Hiervoor worden extra kosten (€ 10 euro per week) voor een extra matras berekend.

Omgeving
De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen. Er zijn tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals boerengolf, kanoën en mountainbiken. Bij iets minder weer kunt u goed terecht in sportcomplex De Scheg in Deventer. Hier kunt u zwemmen in het subtropisch zwembad, schaatsen op de kunstijsbaan, squashen en tennissen. Ook voor kinderen zijn er veel kindvriendelijke attracties in de nabijheid van het park. 

Activiteiten op reformatorisch vakantiepark Salland
U bent het gehele jaar welkom op dit vakantiepark. Tijdens de schoolvakanties is er een VakanZ-recreatieteam aanwezig dat een aansprekend recreatieprogramma zal aanbieden voor jong en oud. Tevens worden er enkele excursies georganiseerd en worden er op zondagavond sing-ins gehouden. Op zondag kunt u een kerkdienst bijwonen in een van de diverse kerken in de omgeving van het vakantiepark. Buiten de schoolvakanties organiseren de beheerders naar behoefte en in overleg met de gasten enkele activiteiten en excursies. Diverse weken in het jaar  organiseert VakanZ in samenwerking met de beheerders diverse arrangementen, zoals de seniorenweken en vriendinnendagen. 

Christelijke vakantieparken in Nederland

Perioden VakanZ-concept
Tijdens onderstaande weken is er een VakanZ-recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor jong en oud. 

 • meivakantie: 27 april tot 4 mei 2018
 • zomervakantie: 13 juli tot 24 augustus 2018
 • herfstvakantie: 19 tot 26 oktober 2018
​Arrangementen
Wilt u er even tussenuit, in een mooie omgeving en samen met leeftijdsgenoten genieten van een actieve en gezellige vakantie? Dan zijn onze arrangementen iets voor u! 
actieve senioren vakanties: 
Overige perioden
U kunt het gehele jaar door een vakantiewoning boeken. Buiten de schoolvakanties organiseren de beheerders Albert en Janna activiteiten en excursies. De activiteiten wordt afgestemd op de bezetting van het vakantiepark en worden in overleg met de vakantiegasten georganiseerd.