Reviews

Het kan nuttig zijn om bij het bepalen van uw vakantiebestemming kennis te nemen van de meningen van onze gasten. Hieronder staan u algemene reviews over het VakanZ-concept. Bij de afzonderlijke vakantieparken treft u specifieke beoordelingen aan. Veel leesplezier toegewenst!

Datum

 

Algemene reacties

 

Naam

aug 2014   De VakanZ-parken zijn fijn en aantrekkelijk door de christelijke sfeer en omdat er geen strenge regels zijn. Er wordt veel georganiseerd. Je kunt hier gebruik van maken, maar dat hoeft niet. Alles is vrijblijvend en dat moet wat ons betreft zo blijven. Daarom gaan we graag naar de VakanZ-gezinsparken.   Fam. Bostelaar
Nunspeet
aug 2014   Na vijf keer op VakanZ te zijn geweest komen we nog steeds tot dezelfde conclusie. VakanZ: één grote familie!   J. Oldenhage
Oudemirdum
aug 2014   Onze eerste VakanZ-vakantie was fantastisch. We hopen dat er nog vele volgen met onze puberkinderen.   J.A. Walhout
Kruiningen
aug 2014   Vakantie met VakanZ: ik raad het iedereen aan!   E. van de Pol
Amersfoort
aug 2014   Met name onze oudere kinderen genieten van een vakantie met VakanZ. We waarderen de inzet van het recreatieteam. Bovendien kunnen we op zondag gewoon naar de kerk. De predikant die op ons park voorging preekte niet alleen fijn; hij was ook aanwezig bij de sportieve activiteiten. Dat hebben we bijzonder gewaardeerd.   N.H. Roestenburg
Numansdorp
aug 2014   We hopen dat VakanZ op deze manier door mag en kan gaan. Het is een voorrecht dat je op vakantie gaat en niet hoeft te zoeken om ver een kerkdienst te bezoeken. Ook de sing-ins en de zangavonden maken de vakantie tot meerwaarde.   Fam. Van der Schans
Sprang-Capelle
aug 2014   Wij gaan al vier jaar met VakanZ mee en wij hopen dat dit nog lang zo mag blijven. VakanZ is een ander woord voor "geslaagde vakanties".   C.P. van Doesburg
Geldermalsen
aug 2014   Voor de derde keer een fantastische vakantie gehad met VakanZ. VakanZ is echt een grote familie aan het worden. Ieder jaar kom je weer bekenden tegen. Een aanrader voor een ontspannen vakantie in vertrouwde sfeer!   J. Cornelissen
Lienden
aug 2014   Je komt als onbekende aan, je gaat als bekende naar huis. Zeker wij, omdat we de sleutel van de dakkoffer thuis hadden laten liggen. We zijn prima geholpen door bijna heel het park. Iedereen vroeg hoe het is afgelopen. We kregen hem dezelfde avond nog open. De belangstelling was enorm. 't Was even balen, maar wel leuk en lachen.   G.J.H. Schepers
Barendrecht
aug 2014   Wij zijn voor de vijfde keer op VakanZ geweest en hebben weer genoten van de sfeer, de kerkdiensten, etc. Onze kinderen willen volgend jaar weer, dus dat spreekt voor zich. Ga zo door!   G. Woudenberg
Elspeet
aug 2014   We hebben genoten van veel dingen, maar zeker ook van de contacten, de kerkdiensten en de sing-ins. Deze activiteiten zijn goud waard voor VakanZ.   P. van der Velden
Wijk en Aalburg
aug 2014   Voor ieder wat wils! Actief of liever een boek? Zelfs binnen één gezin is dit prima te realiseren. Voor ons is het probleem van verschillende interesses opgelost met het VakanZ-concept. VakanZ is ook aan te raden voor gezinnen waarbij één van de ouders mindervalide is. Je kunt dan toch betrokken zijn bij veel onderdelen en je man of vrouw kan er ook naar behoeft op uitgaan met de groep.   A. van der Zalm
Nieuwerkerk aan den IJssel
aug 2014   Wij hebben dit jaar voor het eerst geboekt bij VakanZ omdat we zoveel positieve reactie hoorden. En ja, we kijken nu alweer uit naar de nieuwe gids. Dankzij de VakanZ-medewerkers en het recreatieteam hebben wij twee geweldige weken gehad in Cochem. Zowel de kinderen als de ouders. Als we nog terugdenken aan de kennismakingsochtend voor ouders schieten we nog steeds in de lach!   Familie Fransen
Rijssen
aug 2013   We hebben een hele fijne vakantie gehad, het had niet beter gekund. Je hoeft niet veel speelgoed mee te nemen, want dat komt niet eens uit de doos. Het was net één grote familie, met veel plezier en gezelligheid .
We kunnen VakanZ iedereen aanraden
  E. Hendriksen
aug 2013   Wij raden iedereen aan een vakantie te boeken bij VakanZ!! Echt fantastisch. Onze complimenten voor deze organisatie.   J. Flach
Ridderkerk
aug 2013   Heerlijk voor de 7e keer "op Vakanz" geweest. De kinderen willen niet meer anders. We voelen ons thuis als we met Vakanz van huis zijn..​   A. Kraaijeveld
Sliedrecht
aug 2013   Wij kijken terug op een fijne vakantie in Todtnau. Hartelijk dank!   J.A. Mol
Katwijk
aug 2013   Het is de vraag wie er meer van de vakantie genoten hebben, de kinderen of wij als ouders!​   Fam. A.M. van Ree
aug 2013   Wij hebben wederom genoten van twee heerlijke, leuke en gezellige vakanties. Zeker voor herhaling waard.   L.Verhoef
aug 2013   Dit was onze tweede VakanZ-ervaring. En het heeft alle verwachtingen overtroffen. Wat een sfeer en eensgezindheid op het park! Heel erg bedankt.   Fam.Van Rees
aug 2013   We hebben een hele mooie vakantie gehad. Schitterende omgeving en vooral de activiteiten die het recreatieteam organiseert en de christelijke identiteit geven de vakantie meerwaarde.   Fam. Van Urk
Urk
aug 2013   Dank voor de organisatie, parkleider en recreatieteam die onze eerste VakanZ vakantie door hun inzet en betrokkenheid tot een heerlijk verblijf maakten   J. van Eijzeren
jul 2013   We kijken terug op een fijne vakantie. Er werden leuke dingen georganiseerd, met gezellige ontmoetingen in eigen sfeer!   Fam. Goedbloed
Middelburg
jul 2013   VakanZ is gewoon gezellig! Wij voelen ons er prima thuis.   A. Boudeling
jul 2013   We zijn weer voor de vijfde maal op VakanZ geweest en hebben weer genoten van de sfeer, kerkdiensten, het zingen enz.  Onze jongens willen volgend jaar weer, dus dat spreekt voor zich. Ga zo door!   G. Woudenberg
aug 2012   Wij hebben genoten van onze vakantie, voor herhaling vatbaar. Vooral ook de kerkdiensten,singinns en zangavonden gaven ons toch een stukje meerwaarde aan onze vakantie.   Fam. G. Woudenberg
jul 2012   Hele fijne vakantie gehad op een van de VakanZ-parken. Prima activiteitenteam. En de zondagen zijn echt zondag door de fijne diensten   Fam. Brinks
Rijssen
aug 2011   We hebben een fijne en gezellige vakantie gehad. René (13) vroeg in de eerste vakantieweek al of we gelijk voor volgend jaar wilden boeken. Hij had al afspraken gemaakt met zijn nieuwe vrienden. Onze kinderen baalden ervan dat we op vrijdagavond naar huis moesten. Daardoor misten ze een kampvuur...   Fam. B. Keijzer