Seniorenweken en werkweken

VakanZ organiseert ook in 2017 samen met vakantiepark Casa Familia Salland te Holten/Rijssen seniorenweken. Aantrekkelijk geprijsde weken voor senioren die graag actief zijn en (vrijblijvend) aan het afwisselende activiteitenprogramma willen deelnemen. Het programma wordt verzorgd door de gastvrije beheerders, Janna en Albert Geskus. Daarnaast organiseren we ook werkweken: gezellige klusweken waarbij u samen met leeftijdsgenoten aan de slag gaat en werken en vakantie combineert.
Seniorenweken
Wilt u er even tussenuit in een mooie omgeving, samen met andere (actieve) senioren? Dan bent u bij reformatorisch vakantiepark Salland (Casa Familia Salland) op het juiste adres. Hier, te midden van de prachtige natuur, voelt u zich direct thuis. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust de schoonheid van de Sallandse Heuvelrug, maar ook van de gezellige sfeer. Het staat u vrij om mee te doen aan de diverse activiteiten die georganiseerd worden.
>> Meer informatie <<

Werkweken
Vindt u het leuk om werken en vakantie te combineren? Dan is het senioren werkweek arrangement echt iets voor u! Op het vakantiepark woont en werkt ons gastvrije beheerdersechtpaar Albert en Janna Geskus. Het keurig verzorgde park vergt veel onderhoud, zoals het opruimen van blad en snoeiwerk. Maar ook kunt u denken aan verfwerk en onderhoud van de faciliteiten, zoals de speeltuin, en andere (schoonmaak) werkzaamheden. Om het beheerdersechtpaar te ondersteunen, maar ook om actieve senioren de gelegenheid te bieden om werkzaamheden in en bij het bos te verrichten (afgewisseld met wandelen, fietsen, of gezellige momenten met elkaar te beleven), zijn er in 2016 een aantal werkweken. Een ideale mogelijkheid voor actieve senioren die het leuk vinden om werkzaamheden te combineren met een weekje ''er tussenuit'!
>> Meer informatie <<

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor nadere informatie: 0341-265887. Per e-mail zijn we te bereiken op info@vakanz.nl