vacature commercieel medewerker

VakanZ is op zoek naar een gedreven, accurate en klantvriendelijke commercieel medewerker.
Een uitdagende en afwisselende baan bij de grootste aanbieder van christelijke gezinsvakanties! 
Over VakanZ
VakanZ is een snelgroeiende christelijke reisorganisatie c.q. touroperator met een groot aanbod aan producten en diensten. VakanZ heeft diverse merken en labels. VakanZ is vooral bekend geworden vanwege de christelijke VakanZ-parken. Een van de andere labels is VakanZ.nl waar duizenden vakantiewoningen worden aangeboden. De bedrijfscultuur van VakanZ is open, informeel en ambitieus. De lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld. Er is volop ruimte voor nieuwe ideeën en innovatie. Je maakt deel uit van een klein team. Door slim (samen) te werken 'runnen' we met elkaar een reisorganisatie van behoorlijke omvang.

Functieomschrijving

Als commercieel medewerker ben je allereerst verantwoordelijk voor het klantcontact. Telefoontjes en mailtjes worden door jou op een klantvriendelijke en adequate wijze beantwoord. Je adviseert de klant en je biedt hulp bij het boekingsproces. Je vertaalt de wensen van de klant naar een passende vakantiebestemming en je weet behoeften om te zetten in reserveringen. Dit doe je door goed op de hoogte te zijn van ons uitgebreide aanbod. Door het verlenen van een optimale dienstverlening zorg je dat de klant weer bij jou terugkomt voor de volgende boeking. Ook administratieve werkzaamheden horen bij deze functie, want als de klant op vakantie gaat, moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Het is belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat je overzicht weet te bewaren, gezien de grote hoeveelheid reserveringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het allotmentbeheer en heb je contact met partnerorganisaties in binnen- en buitenland. Het is dan ook een pré als je in het Duits en Engels kunt communiceren.

Functie-eisen
 • je hebt een afgeronde opleiding op MBO- of HBO-niveau 
 • je hebt aantoonbare affiniteit met de christelijk-reformatorische doelgroep van VakanZ
 • je hebt uitstekende communicatieve en sociale eigenschappen
 • je bent zeer accuraat, je kunt zelfstandig werken en je hebt een commerciële drive
 • je hebt het vermogen om met veel zaken gelijktijdig bezig te zijn; je kunt daarbij het overzicht bewaren en termijnen bewaken
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je schrikt er niet voor terug om in het Duits of Engels te communiceren
 • je bent een enthousiaste, proactieve en gedreven persoonlijkheid die van zijn baan een succes gaat maken 

Wat bieden wij?

 • een zeer afwisselende functie van 37,5 uur per week
 • datum indiensttreding: 1 november 2017
 • veelzijdig takenpakket met uitdagende werkzaamheden binnen een dynamische werkomgeving
 • een baan binnen een groeiende christelijke reisorganisatie met een uniek concept
 • volop ruimte voor eigen initiatief
 • een salaris conform de CAO-reisbranche en mede afhankelijk van jouw kwaliteiten

Solliciteren

Als je voldoet aan de functie-eisen en denkt dat je dé kandidaat bent voor deze functie, zien we graag je gemotiveerde sollicitatiebrief, uitgebreide CV en (pas)foto voor DV 10 augustus 2017 tegemoet. Per mail: martien@vakanz.nl of per post: VakanZ BV, Galvaniweg 8c, 8071 SC Nunspeet.
Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met dhr. M. van der Zwan (directeur): 0341-264887. Sollicitatiegesprekken vinden eind augustus 2017 plaats.