Het unieke VakanZ-concept

Zoekt u een christelijke vakantie voor het hele gezin? Dan bent u bij VakanZ op het juiste adres. VakanZ is een christelijke reisorganisatie en de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken. Jaarlijks kiezen honderden christelijke / reformatorische gezinnen voor het unieke VakanZ-concept: een combinatie van betaalbare en mooi gelegen christelijk vakantieparken, activiteiten voor jong en oud onder begeleiding van onze eigen enthousiaste recreatieteams, de (reformatorische) kerkdiensten die VakanZ organiseert, én de positieve christelijke sfeer.
Doelgroep
VakanZ organiseert al vele jaren gezinsvakanties op christelijke vakantieparken. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Het merendeel van de gezinnen heeft een reformatorische achtergrond. Op de VakanZ-parken zijn veel gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. Ook jongeren zijn hartelijk welkom dus, maar samen met hun ouders. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn.

Sfeer
De sfeer op de VakanZ-parken is uniek omdat de gasten een christelijke achtergrond hebben en afkomstig zijn uit de gereformeerde gezindte. U zult zich er dus snel thuisvoelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. Niet alleen kinderen. Ook jongeren zijn (samen met hun ouders) hartelijk welkom. Voor hen zet VakanZ zich extra in, en ook dat maakt VakanZ uniek. Op de VakanZ-parken is sprake van een mooie mix waarbij u aan allerlei activiteiten kunt deelnemen, maar ook de ruimte hebt om er met het eigen gezin uitstapjes te maken. Een kenmerk van VakanZ is het minimum aan regels. Iedereen kan zichzelf zijn. U kunt in een ontspannen en ongedwongen wijze vakantie houden.

Begeleiding en service ter plaatsen
Op het park zijn VakanZ-medewerkers aanwezig. Zij staan u met raad en daad bij, mocht u tegen problemen aanlopen of vragen hebben. De VakanZ-medewerkers zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en organiseren activiteiten en excursies.

Mooi gelegen vakantieparken
Hoewel de VakanZ-parken zeer verschillend zijn, hebben ze één ding gemeen: ze liggen op prachtige en rustige locaties, meestal midden in de natuur. De parken zijn met zorg geselecteerd en daarbij kijken we ook of de omgeving voldoende te bieden heeft voor actieve vakantiegangers. De meeste parken hebben diverse faciliteiten. Sommige parken beschikken over een zwembad. U kunt verschillende typen bungalows reserveren, van eenvoudig tot luxe, van 2 tot 14 persoons. Voor elk wat wils en in alle prijscategorieën!

Aansprekend recreatieprogramma
Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. Wij bieden dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen.Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc.

Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandse kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd.

Wat maken de VakanZ-parken bijzonder?
- Mooie en rustige ligging
- Betaalbare prijzen
- Ongedwongen en gezellige sfeer
- Nederlandse (reformatorische) kerkdiensten
- Sing-ins en zangavonden
- Aansprekend activiteitenprogramma voor jong en oud
- Elke morgen kinderprogramma’s
- Speciale jongerenprogramma’s
- Enthousiaste VakanZ-recreatieteams