In de pers

Reportage over VakanZ-hotel
De redactie van het Reformatorisch Dagblad bracht in juli 2013 een bezoek aan het VakanZ-hotel in het Sauerland. 
>>> Lees het artikel

Reportage Kits over VakanZ-park Karinthie
Kits redacteur Evert Barten bracht in het voorjaar van 2012 een christelijk vakantiepark Turrach in Karinthie in beeld.
Klik hier voor de reportage, of bekijk de video.


Artikel in Reformatorisch Dagblad over omgeving park Alpen/Bodensee
In het Reformatorisch Dagblad van zaterdag 21 januari 2012 stond een uitgebreid artikel over de schitterende omgeving van vakantiepark Alpen/Bodensee.
>>> Lees het artikel

Artikel Reformatorisch Dagblad over vakantiepark Alpen/Allgau/Bodensee

De redactie van het Reformatorisch Dagblad besteedde aandacht aan Lindenberg. Vlakbij dit park ligt een VakanZ-gezinspark.
>> Lees het eerste artikel

Interview GezinsGids met een van onze enthousiaste teamleden
Het christelijk magazine GezinsGids besteedt in haar uitgave van 18 mei 2011 aandacht aan het recreatiewerk op de VakanZ Gezinsparken. Een van onze enthousiaste teamleden, Gerard van Manen, vertelt hoe enerverend het is om dit werk te doen.
>> Lees het artikel

Familieblad Terdege schenkt uitgebreid aandacht aan VakanZ
Het christelijk familieblad Terdege heeft door middel van een uitgebreide sfeerreportage aandacht geschonken aan de christelijke vakantieparken van VakanZ en het unieke VakanZ-concept. Ingegaan wordt onder andere op de beweegredenen van de initiatiefnemers. VakanZ reserveerde in 1995 het eerste vakantiepark. In 2011 biedt VakanZ op zeven locaties hetzelfde concept aan. Ook komen diverse ''ervaringsdeskundigen" aan het woord: enthousiaste gezinnen die vertellen waarom zij kiezen voor VakanZ!
>> Lees het uitgebreide artikel

Duitse krant schrijft artikel over VakanZ-kerkdiensten 

De kerkdiensten die door VakanZ georganiseerd worden blijven niet onopgemerkt. Veel Duitsers wrijven hun ogen uit als er op zondag honderden VakanZ-gasten arriveren in hun dorp om naar de kerk te gaan. Diverse Duitse kranten besteedden er aandacht aan. In dit artikel wordt de predikant van de Evangelische Kirche te Schönau geinterviewd.
> Lees het artikel in de Badische Zeitung