Zorgeloos boeken voor vakantiepark Franse Alpen

Geld-terug-garantie | Omboekgarantie | Annuleringsverzekering

> Terug naar het vakantiepark

Het is fijn om ontspannen toe te leven naar je vakantie. Daarom proberen wij u maximale zekerheden te bieden.
Hieronder treft u informatie en voorwaarden aan die van toepassing zijn op christelijk vakantiepark Franse Alpen.

Geld-terug-garantie

  • Indien het vakantiepark gesloten is en/of indien er sprake is van een negatief reisverbod (code rood of oranje) kunt u gebruikmaken van de geld-terug-garantie. Uw betalingen worden binnen 1 week na annulering door VakanZ teruggestort op uw rekeningnummer.
  • Omdat de reisadviezen regelmatig wijzigen maakt VakanZ circa 10 dagen voor aanvang van uw vakantie een afweging op basis van het reisadvies van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. VakanZ streeft ernaar om deze afweging eerder te maken omdat onzekerheden voor niemand prettig zijn. Wij houden u tussentijds per mail op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Omboekgarantie 

U kunt tot 1 maart 2022 gratis omboeken naar een andere accommodatie op Gezinsparken.nl of VakanZ.nl onder de voorwaarde dat de verblijfsperiode van uw nieuwe boeking in 2022 valt.

Annuleringsverzekering

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kunt u gelijktijdig met uw reservering doen of uiterlijk tot 7 dagen na het maken van uw reservering. Wij brengen deze verzekering onder bij de Europeesche Verzekeringen. Deze verzekeringsmaatschappij heeft een speciale pagina met vragen en antwoorden over het coronavirus. Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt.
Meer informatie

Standaard annuleringsverzekering
Deze annuleringsverzekering dekt naast de standaard gedekte gebeurtenissen, zoals het overlijden of ernstige ziekte van een familielid, zwangerschap, etc. ook dekking voor het positief testen door middel van een pcr/antigeen test. Raadpleeg de website van de verzekeringsmaatschappij voor de actuele voorwaarden!
Meer informatie

Allrisk annuleringsverzekering
Met de allrisk annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. U krijgt 75 procent van uw annuleringskosten vergoed, indien de situatie of reden op het moment dat u uw boeking heeft gemaakt onvoorzien was. In de voorwaarden van de Europeesche Verzekeringen leest u wat u wat de exacte voorwaarden zijn, wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.
Meer informatie

Reisverzekering

Ook een reisverzekering kan handig zijn om bepaalde risico's in te dekken. Met de basisverzekering bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen. 
Meer informatie

Quarantainedekking
De Europeesche Verzekeringen biedt sinds 1 november 2021 ook een quarantainedekking voor extra reis- en verblijfskosten indien de verzekerde en eventuele medeverzekerden onverwacht langer op de bestemming moet(en) blijven omdat de (lokale) overheid hen verplichte quarantaine wegens covid-19 oplegt. Deze dekking brengt geen extra kosten met zich mee, maar er zijn wel bepaalde voorwaarden én het moet wel duidelijk op de documenten staan (o.a. boekingsbevestiging) dat deze clausule is afgesloten.
Meer informatie

2510