Zorgeloos boeken voor vakantiepark Salland

Vakantiepark Salland - zorgeloos boeken voor 2021

Uw boeking is bij VakanZ in goede handen. Wij bieden u maximale zekerheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw (aan)betalingen. De voorpret kan beginnen! Uiteraard hopen we dat u komende zomer zult kunnen genieten van uw gezinsvakantie op één van de christelijke vakantieparken van VakanZ. 

GELD RETOUR.png

Geld teruggarantie

  • VakanZ annuleert uw vakantie op vakantiepark Salland indien duidelijk is dat uw vakantie niet kan doorgaan om dat het park gesloten is vanwege covid-19. Deze afweging wordt circa 10 dagen voor aanvang van uw vakantie door VakanZ gemaakt. Indien deze afweging eerder wordt gemaakt, stelt VakanZ u hiervan uiteraard op de hoogte.
  • Indien VakanZ uw vakantie op vakantiepark Salland moet annuleren dan krijgt u gegarandeerd uw betaling(en) binnen 2 weken terug. 
  • Als uw vakantie wél door kan gaan, maar u wilt zelf annuleren, dan zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.
OMBOEKEN.png

Omboekgarantie

  • Heeft u geboekt voor de zomervakantie, maar wilt u toch liever naar een ander VakanZ-gezinspark? Dan heeft u tot 1 februari 2021 de mogelijkheid om gratis om te boeken.
  • Ook na 1 februari heeft u de mogelijkheid om om te boeken. In dat geval kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.
2691