Zorgeloos boeken voor vakantiepark Zuid-Limburg

Vakantiepark Zuid-Limburg - zorgeloos boeken voor 2021

Uw boeking is bij VakanZ in goede handen. Wij bieden u maximale zekerheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw (aan)betalingen. De voorpret kan beginnen! Uiteraard hopen we dat u komende zomer zult kunnen genieten van uw gezinsvakantie op één van de christelijke vakantieparken van VakanZ. 

GELD RETOUR.png

Geld teruggarantie

  • VakanZ annuleert uw vakantie op vakantiepark Zuid-Limburg indien duidelijk is dat uw vakantie niet kan doorgaan (park gesloten op last van de overheid). Deze afweging wordt circa 10 dagen voor aanvang van uw vakantie door VakanZ gemaakt op basis van besluiten van de landelijke overheid of de veiligheidsregio Indien deze afweging eerder wordt gemaakt, stelt VakanZ u hiervan uiteraard op de hoogte.
  • Indien VakanZ uw vakantie op vakantiepark Zuid-Limburg moet annuleren dan krijgt u gegarandeerd uw betaling(en) binnen 2 weken terug. 
  • Als uw vakantie wél door kan gaan, maar u wilt zelf annuleren, dan zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.
OMBOEKEN.png

Omboekgarantie

  • Heeft u geboekt, maar wilt u toch liever naar een ander VakanZ-gezinspark? Dan heeft u tot 1 februari 2021 de mogelijkheid om gratis om te boeken.
  • Ook na 1 februari heeft u de mogelijkheid om om te boeken. In dat geval kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.
2692