Zorgeloos boeken voor vakantiepark Zwarte Woud

Christelijk vakantiepark Zwarte Woud - zorgeloos boeken voor 2021

Uw boeking is bij VakanZ in goede handen. Wij bieden u maximale zekerheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw (aan)betalingen. De voorpret kan beginnen! Uiteraard hopen we dat u komende zomer zult kunnen genieten van uw gezinsvakantie op één van de christelijke vakantieparken van VakanZ.

GELD RETOUR.png

Geldterug garantie

  • VakanZ annuleert uw vakantie op vakantiepark Zwarte Woud indien duidelijk is dat uw vakantie niet kan doorgaan (park gesloten en/of negatief reisadvies code rood of oranje). Deze afweging wordt ruim voor aanvang van uw vakantie door VakanZ gemaakt, mede op basis van het dan geldende reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.
  • Indien VakanZ uw vakantie op vakantiepark Zwarte Woud moet annuleren dan krijgt u gegarandeerd uw betaling(en) binnen 2 weken terug. 
  • Als uw vakantie wél door kan gaan, maar u wilt zelf annuleren, dan zijn de standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing.
OMBOEKEN.png

Omboekgarantie

  • Heeft u geboekt, maar wilt u toch liever naar een ander VakanZ-gezinspark? Dan heeft u tot 1 februari 2021 de mogelijkheid om gratis om te boeken.
  • Ook na 1 februari heeft u de mogelijkheid om om te boeken. In dat geval kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.
2524