Christelijke campings Italie
Zoek door ons aanbod

Christelijke campings Italie

Op zoek naar een christelijke camping in Italie? Bekijk ons aanbod aan christelijke campings in Italie. Wij bevelen de gezellige familiecamping direct aan een klein meer in een zonnig deel van Italie van harte aan. Buone vacanze!

Alle filters (0)
Verfijn uw selectie
Bekijk items

Christelijke campings Italie

Er zijn geen accomodaties beschikbaar in deze periode.

Bekijk alle accomodaties

Kaart bekijken

Familiecampings in Italie voor christelijke gezinnen

VakanZ biedt in Italie een leuke en gezellige familiecamping. Op deze christelijke camping in Italie is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden kerkdiensten gehouden. Geniet van de ongedwongen en positieve sfeer op de christelijke camping in Italie!

Italie is een fantastisch land voor kampeervakanties. Het klimaat is aangenaam en er zijn talloze mogelijkheden voor excursies. De christelijke camping in Italie ligt in een bergachtige omgeving met typische Italiaanse dorpjes. U kunt hier fantastische wandelingen maken, mountainbiken, maar ook raften en bergsporten beoefenen. Ook op cultureel gebied valt er veel te ontdekken. Aanraders zijn bekende steden als Venetië, Verona en Trento. Ook vindt u hier tal van sporen van de bewogen historie; van de Romeinse tijd tot de Tweede Wereldoorlog. Dagtrips naar de Adriatische Kust en het Gardameer behoren zeker tot de mogelijkheden.

Bekijk ook:

1693