Christelijk vakantiepark Drenthe

  • Nederland
  • DV zomer 2023

  Vakantiepark

  Dit vakantiepark ligt net buiten het fraaie Drentse esdorp Schoonloo en omringd door een afwisselend landschap met bossen, heidevelden, weidegronden en pittoreske Drentse dorpen. Een schitterend decor voor een heerlijke vakantie in eigen land. Door de centrale ligging tussen Assen, Emmen en Groning kunt u vele uitstapjes maken. Daarvoor hoeft u beslist niet altijd met de auto op pad. U kunt fantastische wandelingen maken en gebruik maken van het grote netwerk aan fietspaden om eindeloos te fietsen in de prachtige natuur. Ook op het vakantiepark valt genoeg te beleven.

  Het vakantiepark bestaat uit twee delen: een bestaand vakantiepark en een geheel nieuw en verder te ontwikkelen vakantiepark: Landgoed de Huynen. De faciliteiten liggen allemaal op het bestaande vakantiepark. De VakanZ-activiteiten vinden echter plaats op De Huynen waar immens veel ruimte is (12 hectare) omdat er tot nu toe een beperkt aantal chalets (circa 20 van de geplande 200) is gebouwd. U treft hier dan ook grote grasvelden en waterpartijen aan. De infrastructuur is op orde en tijdens de vakantieperiode vinden er geen werkzaamheden plaats. Hier ervaar je rust, ruimte en recreatie!

  Faciliteiten

  Het vakantiepark heeft een eigen recreatieplas met zandstrand.  Ook het zwembad met 36m lange glijbaan en peuterbad, de 18-holes midgetgolfbaan en de speeltuintjes maken het vakantiepark interessant voor gezinnen. Verder kunt u fietsen huren bij de receptie. Er is een wasserette met wasmachines, drogers en strijkfaciliteiten. In het gezellige eetcafé kunt u terecht voor een hapje en drankje. Voor lekkere snacks of een ijsje gaat u met het hele gezin naar de snackbar.

  Vakantiehuizen

  VakanZ heeft alle chalets en bungalows op het nieuwe vakantiepark Landgoed de Huynen in de verhuur. Deze zijn doorgaans gloednieuw en te herkennen aan DH in de naamgeving. Daarnaast kunt u ook vrij nieuwe chalets huren op het bestaande vakantiepark. Deze liggen bij elkaar, aan de rand van het park en direct grenzend aan het VakanZ-deel. De safaritenten liggen op een ‘eigen’ veldje bij elkaar op het bestaande vakantiepark. VakanZ heeft het gehele veld waarop de safaritenten staan afgehuurd zodat u ook daar kunt genieten van de gezelligheid van andere VakanZ-gasten.

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

  Omgeving

  De directe omgeving van het vakantiepark biedt veel mogelijkheden om te fietsen, wandelen of om leuke en interessante bezienswaardigheden te bezoeken. Wat dacht u van een bezoek aan het nationaal park Dwingelerveld, museumdorp Orveltje, de Gasterse Duinen, Wildlands Aventure Zoo in Emmen of een stadswandeling in Assen of het historische centrum van Groningen? Ook het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Nationaal Hunebedden Informatiecentrum en het geopark De Hondsrug zijn zeker de moeite waard. Spannnende excursies kunt u maken naar het Wolvespoor, Freakout, Joytime en het boomkroonpad. Neem een kijkje bij een van de vele schaapskuddes op de uitgestrekte heidevelden. Of bezoek boswachterije Borger. Autoliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het tt-circuit in Assen!

  Bekijk hier al onze uittips +

  Beoordelingen van Christelijk vakantiepark Drenthe

  0/10
  Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

  VakanZ-concept*:

  • VakanZ-recreatieprogramma
  • VakanZ-recreatieteam
  • VakanZ-parkleiding
  • Kerkdiensten
  • Sing-ins
  • Excursies
  • *uitvoering conform eventuele restricties

  Faciliteiten:

  • Receptie
  • Buitenbad met glijbaan (36m)
  • Peuterbad
  • Recreatiemeer met zandstrand
  • Eetcafé met poolbiljart
  • Snackbar
  • Parkshop
  • Broodjesservice
  • Fietsverhuur
  • Midgetgolf
  • Speeltuin
  • Sportveld
  • Wasserette
   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
   Aantal personen
  Christelijk vakantiepark de huynen drenthe type b4 01Binnenkort teboeken

  Chalet 4

  Huiscode: DR-TH-C4
  Capaciteit: 4 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huyne 206 01Binnenkort teboeken

  Chalet 4 DH

  Huiscode: DR-DH206
  Capaciteit: 4 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huynen chalet 4 comfort 01Binnenkort teboeken

  Chalet 4 comfort DH

  Huiscode: DR-DH-C4CF
  Capaciteit: 4 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huynen notaris 01Binnenkort teboeken

  Notariswoning DH

  Huiscode: DR-DH-209
  Capaciteit: 4 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huynen chalet panorama 01Binnenkort teboeken

  Panorama Chalet DH

  Huiscode: DR-DH-14
  Capaciteit: 4 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark de huynen drenthe type b comfort 5 00A.jpgBinnenkort teboeken

  Chalet 5

  Huiscode: DR-TH-C5
  Capaciteit: 5 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe safaritent 01.jpegBinnenkort teboeken

  Safaritent

  Huiscode: DR-TH-SF
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe de Huynen 6-pers. chalet 01Binnenkort teboeken

  Chalet 6 comfort DH

  Huiscode: DR-DH-C6
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huynen Comfort 8 pers. 01Binnenkort teboeken

  Bungalow 6 comfort DH

  Huiscode: DR-DH-16-17
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huynen Comfort 8 pers. 02Binnenkort teboeken

  Bungalow 8 comfort DH

  Huiscode: DR-DH-18
  Capaciteit: 8 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  Recreatieprogramma christelijk vakantiepark Drenthe

  VakanZ biedt op christelijk vakantiepark Drenthe een uitgebreid recreatieprogramma aan onder leiding van een enthousiast VakanZ-recreatieteam. Hieronder treft u de globale programma-onderdelen aan. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

  Ochtendprogramma's voor kinderen en jongeren

  • Kidsclub (4 tot 7 jaar): zingen, knutselen en (buiten)spelletjes
  • SpelVestijn (7-12 jaar): sport- en spelactiviteiten
  • Sportiva (12 tot 19 jaar): sportieve activiteiten


  Avondprogramma's voor het hele gezin

  • Volleybaltoernooi
  • Voetbaltoernooi
  • Bingo


  Avondactiviteit voor de jeugd

  • FF chillen (13-15 jaar)
  • 16+ programma's


  Familieprogramma's

  • Ochtendwandeling
  • Gezamenlijke maaltijd of BBQ
  • Familie spel/sport ochtend


  Bezinning

  • Sing-ins en kerkdiensten

  Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

  Schrijf als eerste een beoordeling!

  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  Christelijk vakantiepark Drenthe Huynen zwembad 01.jpg

  Christelijk vakantiepark Drenthe

  Christelijke vakantieparken

  VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten.

  Christelijke vakanties voor gezinnen
  VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

  Mooie locaties in Europa
  De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in DuitslandFrankrijkItaliëNederland en Oostenrijk kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

  Aansprekend recreatieprogramma
  Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

  Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
  Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

  Service ter plaatse
  Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

  Christelijke wintersportvakanties
  Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten.

  1228