Evenement Sport For Others

  • Frankrijk
  • September 2019

  Sport for Others
  Woord en Daad organiseert samen met VakanZ voor tweede jaar op rij een sportief evenement Sport for Others: naar de top van de Mont Ventoux op DV 21 september 2019. De opbrengst komt ten goede aan het Woord en Daad project om kindslaven een betere toekomst te bieden. Je kunt hier individueel aan mee doen, of als team inschrijven. 

  De Mont Ventoux, in het zuiden van Frankrijk, is een mooie uitdaging om wandelend, hardlopend of fietsend te bedwingen. Wandelend is goed te doen. Om het 26-km lange parcours hardlopend of per fiets af te leggen is training belangrijk.

  Tijdens dit sportieve weekend kun je verblijven op een vakantiepark van VakanZ in Montbrun-les-Bains. Een mooi park waar alle voorzieningen aanwezig zijn én waar bovendien alle activiteiten plaatsvinden, zoals informatiebijeenkomst, sportcafe, clinics, fietscontrole, medisch spreekuur, gezamenlijke maaltijden, kerkdienst en sing-in. Gebruik van WiFi, een duik in het zwembad, ontbijten op je eigen terras: het is er allemaal mogelijk.  

  Kijk voor meer informatie over dit doel op www.sportforothers.com. Ga jij de uitdaging aan?

  Vakantiepark
  Dit vakantiepark ligt te midden van het zeer fraaie berglandschap van de Drome, in de Provence. Vanaf het vakantiepark heeft u schitterend uitzicht over het eeuwenoude plaatsje Montbrun-les-Bains en de omliggende bergen. Eén daarvan is de Mont Ventoux, ook wel bekend van de Tour de France als 'de kale berg'. In deze geweldig mooie streek met een zeer afwisselend en veelzijdig berglandschap ruik je als het ware de lavendel. De Drome staat bekend vanwege een fantastisch meditarraan klimaat. 's Zomers lopen de temperaturen, meestal met een strakblauwe lucht, op tot boven de dertig graden, en ook eind september is het veelal fantastisch weer. Vanaf het park wandelt u zo het dorpje in. De supermarkt ligt om de hoek. De in 2007 gebouwde residence is een typisch Frans park met zo'n 100 appartementen.

  Bereikbaarheid
  Het park is goed bereikbaar met de auto en ligt op circa 1130 km afstand van Utrecht. Heb je geen zin in een lange rit, dan kun je je inschrijven voor vervoer via Sport for Others, meer informatie. Een andere mogelijkheid is om een vlucht te boeken naar Marseille of Lyon en vandaar met een huurauto naar het park te komen.

  Faciliteiten
  Op het vakantiepark is een zwembad, wasserette en een recreatiezaal. Direct naast het park is er een groot veld met volleybalnet, speeltuintje, jeu-de-boulesbaan en tafeltennistafel. Op 500 meter afstand kunt u (tegen betaling) terecht in het grotere gemeentelijke zwembad, de mulitsportbaan of de tennisbaan.

  Vakantiehuizen
  Het park beschikt over diverse woonblokken met appartementen voor 2-4 en 4-6 personen. De appartementen zijn via een trappenhuis bereikbaar en bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping. De meeste appartementen beschikken over een terras of balkon. De appartementen zijn klein en eenvoudig ingericht, maar beschikken wel over alle noodzakelijke inventaris. Ook is een vaatwasser en combimagnetron aanwezig.

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +
  Video

  Beoordelingen van Evenement Sport For Others

  7.5/10
  Uit een gemiddelde van 2 beoordelingen

  Op dit vakantiepark wordt het Sport for Others programma gehouden.

  Faciliteiten:

  • Ontvangst door VakanZ
  • Receptie (ENG) 
  • Wifi-point (gratis)
  • Zwembad
  • Recreatiezaal
  • Tafeltennistafel
  • Wasserette
  • Volleybalveld
  • Speeltuintje
  • Jeu-de-boules-baan
  • Multisportterrein (500m)
  • Zwembad (500m)
  • Tennisbaan (500m)
  • Supermarkt (300m)
  • Restaurants (300m)

  Flexibele aankomst/vertrek
  Het is in overleg mogelijk om af te wijken van de aankomstdata, vertrekdata en -tijden U kunt uw wensen bij boeking aangeven. VakanZ neemt dan contact met u op.

   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
  Christelijk vakantiepark Provence Type 3 02

  Appartement AIII

  Huiscode: SFO-AIII
  Capaciteit: 6 personen
  16-09 t/m 23-09
  v.a. € 526,-
  17-09 t/m 23-09
  v.a. € 526,-
  18-09 t/m 23-09
  v.a. € 526,-
  19-09 t/m 23-09
  v.a. € 420,-
  20-09 t/m 23-09
  v.a. € 315,-
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  Aftermovie

  Beoordelingen van Evenement Sport For Others

  7.5/10
  Uit een gemiddelde van 2 beoordelingen

  Op dit vakantiepark wordt het Sport for Others programma gehouden.

  Faciliteiten:

  • Ontvangst door VakanZ
  • Receptie (ENG) 
  • Wifi-point (gratis)
  • Zwembad
  • Recreatiezaal
  • Tafeltennistafel
  • Wasserette
  • Volleybalveld
  • Speeltuintje
  • Jeu-de-boules-baan
  • Multisportterrein (500m)
  • Zwembad (500m)
  • Tennisbaan (500m)
  • Supermarkt (300m)
  • Restaurants (300m)

  Flexibele aankomst/vertrek
  Het is in overleg mogelijk om af te wijken van de aankomstdata, vertrekdata en -tijden U kunt uw wensen bij boeking aangeven. VakanZ neemt dan contact met u op.

  Klik hier voor het programma van 2018

  Beoordelingen van Evenement Sport For Others
  7.5/10
  Uit een gemiddelde van
  2 beoordelingen
  8/10
  “"Aanrader SFO"”
  Vorig jaar enkele dagen op dit park geweest tijdens het evenement Sport for Others. De appartementen voldoen prima voor een kort verblijf. De schoonmaak was prima! Het park ligt erg mooi en je loopt zo naar het dorp en de supermarkt. Een aanrader voor SFO 2019!
  7/10
  ““Prima huisje, schitterende omgeving””
  De huizen zijn prima, wel klein en ook een klein balkon. De omgeving is echter schitterend, ook het zwembad was fijn we kijken dan ook terug op een hele fijne vakantie. De Provence vinden we het mooiste gebied van Frankrijk!
  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  SFO2018 01

  Evenement Sport For Others

  Christelijke vakantieparken

  VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten.

  Christelijke vakanties voor gezinnen
  VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

  Mooie locaties in Europa
  De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in België, Duitsland, FrankrijkItalië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechie kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

  Aansprekend recreatieprogramma
  Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

  Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
  Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

  Service ter plaatse
  Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

  Christelijke wintersportvakanties
  Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten. 

  Zie ook:

  1228