Klusweken Casa Familia

 • Nederland
 • 13 april / 5 oktober / 16 november 2018

Vakantiepark
Het vrij nieuwe en ruim opgezette vakantiepark ligt tussen Rijssen en Holten, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het bungalowpark is rustig gelegen, in de bosrand. De comfortabele landhuizen liggen op grote kavels met ruime terrassen. De meeste landhuizen bieden daardoor veel privacy. Het unieke van dit kleinschalige vakantiepark is de combinatie van rust, ruimte en recreatie. De zeer gastvrije beheerders, Albert en Janna Geskus, dragen voor een belangrijk deel bij aan de fijne sfeer op het park.

Klusweken
VakanZ organiseert in nauwe samenwerking met Casa Familie Salland jaarlijks enkele zogeheten klusweken. Op het vakantiepark woont en werkt ons gastvrije beheerdersechtpaar Albert en Janna Geskus. Het keurig verzorgde vakantiepark vergt veel onderhoud, zoals het opruimen van blad en snoeiwerk. Maar ook kunt u denken aan verfwerk en onderhoud van de faciliteiten, zoals de speeltuin, en andere (schoonmaak) werkzaamheden. Een ideale mogelijkheid voor actieve senioren die het leuk vinden om werkzaamheden te combineren met een weekje ''er tussenuit'!

Globale werkzaamheden:

 • onderhoudswerkzaamheden
 • snoeiwerkzaamheden, opruimen bladeren
 • werkzaamheden speeltuin
 • klusjes in en nabij de woningen
 • verfwerkzaamheden
 • schoonmaakwerkzaamheden


Wat is de bedoeling?
Vrijdag, zaterdag en zondag zijn vrije dagen. Van maandag t/m donderdag vinden de werkzaamheden plaats tussen 08.45 en 12.30 uur. Albert verdeelt de werkzaamheden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw voorkeuren, gevoel bij bepaalde klussen en mogelijkheden. Het is de bedoeling dat er ontspannen wordt gewerkt. Het is tenslotte ook vakantie. Janna verdeelt de (schoonmaak)werkzaamheden onder de dames. Daarnaast kan e.e.a. op eigen initiatief en in overleg met de beheerders worden ingevuld. De middagen zijn vrij in te vullen, individueel of gezamenlijk, door bijvoorbeeld uitstapjes en excursies. De werktijden zijn flexibel en uiteraard ook afhankelijk van de voortgang van het werk en de weersomstandigheden.

Vakantiehuizen
De vrijstaande en riante landhuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op grote percelen, verspreid over het ruim opgezette terrein. De vrij nieuwe huizen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder wifi, vaatwasser, wasmachine en droger. Buiten staat een groot terras met tuinmeubilair tot uw beschikking. U kunt uw auto nabij de bungalow parkeren.

Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

Omgeving:
De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen. Er zijn tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals boerengolf, kanoën en mountainbiken. Bij iets minder weer kunt u goed terecht in sportcomplex De Scheg in Deventer. Hier kunt u zwemmen in het subtropisch zwembad, schaatsen op de kunstijsbaan, squashen en tennissen. Ook voor kinderen zijn er veel kindvriendelijke attracties in de nabijheid van het park. 

Bekijk hier al onze uittips +

Beoordelingen van Klusweken Casa Familia

0/10
Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

Werkweken 2018:

 • 13 tot 20 april 2018
 • 5 tot 12 oktober 2018
 • 16 tot 23 november 2018

Kosten:

 • € 99,00 per echtpaar
 • eindschoonmaak zelf te verzorgen

Faciliteiten:

 • Receptie met terras
 • Wifi-poimt
 • Activiteitentent
 • Speeltuintjes
 • Zandbakken
 • Tafeltennistafels
 • Basketbalveld
 • Volleybalveld
 • Voetbalveld

Bijzonderheden:

 • 's Morgens vinden werkzaamheden plaats
 • 's Middags bent u vrij
 • Voor koffie en versnapering wordt gezorgd
 • Enkele uitstapjes c.q. excursies
 • 's Avonds enkele sfeervolle activiteiten
 Beschikbaarheid
Zoek & Boek
Verfijn uw selectie
 Aantal personen
 Slaapkamers
Casa 02

Comfort bungalow

Huiscode: Klusweek Comf01
Capaciteit: 2 personen
vanaf € 99,00 p/w
Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

Vrijdag
Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur, ontvangst met koffie, kennismaking, uitleg over de werkzaamheden, 's avonds gelegenheid tot gezellig samenzijn en de mogelijkheid tot bijvoorbeeld sjoelen, dammen, schaken, etc.

Zaterdag
Dit is een vrije dag waarop u de omgeving kunt verkennen: wandelen, fietsen, winkelen; wat u maar wilt.

Zondag
In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om naar de kerk te gaan. Zondagavond is er gelegenheid om met elkaar te zingen.

Maandag tot en met donderdag
Van 08.45 tot 12.30 uur vinden de werkzaamheden plaats onder leiding van het beheerdersechtpaar. De middagen zijn vrij in te vullen, individueel of gezamenlijk. 's Avonds is er gelegenheid tot gezellig samenzijn.

Vrijdag
Het is de bedoeling dat u zelf uw bungalow schoonmaakt. Om 10.00 uur is er afscheid met koffie.

Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

Schrijf als eerste een beoordeling!

Schrijf zelf een beoordeling
(Wordt niet gepubliceerd)
Kaart wordt geladen ...
27. NEDERLAND Klusweken Casa Familia Salland

Klusweken Casa Familia

Christelijke vakantieparken

VakanZ biedt christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie. Italië en Nederland. Op deze vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust.

Christelijke vakanties
VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit.  De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

Mooie locaties
De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk en Oostenrijk kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

Service ter plaatse
Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

Aansprekend recreatieprogramma
Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren. 

Excursies en outdooractiviteiten
Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandse kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

 
 

1228