Seniorenvakanties Casa Familia

  • Nederland
  • DV 19 tot 26 mei, 9 tot 16 juni, 16 tot 23 juni, 15 tot 22 sept., 22 tot 29 sept. 2023

  Wilt u er even tussenuit in een mooie omgeving, samen met andere senioren?  Dan bent u bij reformatorisch vakantiepark Casa Familia Salland op het juiste adres. Hier voelt u zich direct thuis. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust, de schoonheid van de Sallandse Heuvelrug, maar ook van de gezellige sfeer. Wij bieden u geheel verzorgde seniorenweken aan in een ongedwongen sfeer.

  Vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma
  Wij bieden een geheel vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma aan. Te denken valt aan een presentatie door de jachtopziener, een wandeling over de Holterberg, een bezoek aan de heidevelden van Markelo, een excursie naar het Kristalmuseum of de Museumboerderij, etc. Het programma wordt in overleg met en naar behoefte van de deelnemers samengesteld. Daarnaast zijn er ook op het park een aantal gezellige activiteiten. Zowel bij aankomst als vertrek is er gezamenlijk koffiedrinken. Op zondagavond zingen we met elkaar. Maar ook op andere avonden zijn er ontmoetingsmomenten. Zo wordt er bijvoorbeeld een sjoelwedstrijd gehouden. Kortom, de seniorenweken op Casa Familia Salland staan garant voor een afwisselende vakantie, samen met leeftijdsgenoten, in het schitterende Holten. Hartelijk welkom!

  Faciliteiten:
  Het park biedt diverse goed onderhouden faciliteiten.

  receptie
  Receptie
  wifipoint
  Wifipoint
  recreatie tent
  Recreatietent
  speeltuin
  Speeltuintjes
  volleybalveld
  Volleybalveld
  voetbalveld
  Voetbalveld

  Vakantiehuizen
  De vrijstaande en riante landhuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op grote percelen, verspreid over het ruim opgezette terrein. De vrij nieuwe huizen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder wifi, vaatwasser, wasmachine en droger. Buiten staat een groot terras met tuinmeubilair tot uw beschikking. U kunt uw auto nabij de bungalow parkeren.

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

  Omgeving:
  De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen.

  Bekijk hier al onze uittips +

  Beoordelingen van Seniorenvakanties Casa Familia

  0/10
  Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

  Seniorenvakanties 2023

  • 19-26 mei - vanaf €405,-
  • 9-16 juni - vanaf  €390,-
  • 16-23 juni - vanaf €390,-
  • 15-22 september - vanaf €375,-
  • 22-29 september - vanaf €375,-

  De bovengenoemde prijzen zijn op basis van 2 personen.

  Faciliteiten:

  • Receptie met terras
  • Wifi-point
  • Activiteitentent
  • Speeltuintjes
  • Zandbakken
  • Volleybalveld
  • Voetbalveld
   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
   Slaapkamers
  Casa 02

  Comfort Landhuis L

  Huiscode: CL
  Capaciteit: 8 personen
  Prijs per week: € 375,-
  14-04 t/m 21-04
  v.a. € 390,-
  19-05 t/m 26-05
  v.a. € 405,-
  09-06 t/m 16-06
  16-06 t/m 23-06
  v.a. € 390,-
  15-09 t/m 22-09
  v.a. € 375,-
  22-09 t/m 29-09
  v.a. € 375,-
  Reformatorisch vakantiepark Nederland landhuis L Deluxe 03

  Comfort Landhuis L Deluxe

  Huiscode: CLDL
  Capaciteit: 7 personen
  Prijs per week: € 410,-
  14-04 t/m 21-04
  19-05 t/m 26-05
  15-09 t/m 22-09
  v.a. € 410,-
  Huis 5 0a

  Comfort Landhuis XL 05

  Huiscode: CLXL05
  Capaciteit: 10 personen
  Prijs per week: € 410,-
  14-04 t/m 21-04
  v.a. € 420,-
  19-05 t/m 26-05
  v.a. € 440,-
  Huis 6 Casa Familia nieuw 02

  Comfort Landhuis XL 06

  Huiscode: CLXL06
  Capaciteit: 10 personen
  Prijs per week: € 410,-
  14-04 t/m 21-04
  19-05 t/m 26-05
  09-06 t/m 16-06
  16-06 t/m 23-06
  15-09 t/m 22-09
  v.a. € 410,-
  22-09 t/m 29-09
  v.a. € 410,-
  Christelijk vakantiepark Salland XXL 01

  Comfort Landhuis XXL

  Huiscode: CLXXL
  Capaciteit: 10 personen
  Prijs per week: € 420,-
  14-04 t/m 21-04
  v.a. € 450,-
  19-05 t/m 26-05
  v.a. € 470,-
  09-06 t/m 16-06
  v.a. € 455,-
  16-06 t/m 23-06
  v.a. € 455,-
  15-09 t/m 22-09
  v.a. € 440,-
  22-09 t/m 29-09
  v.a. € 440,-
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen.

  Sallandse Heuvelrug

  Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug behoort tot de grootste aaneengesloten natuurgebieden in ons land. Het gebied kenmerkt zich door heuvels met prachtige vergezichten. Op de Hellendoornse Berg, Haarlerberg, Holterberg en Koningsbelt (+75 m) kunt u genieten van on-Nederlandse vergezichten. De felgekleurde azalia’s en rododendrons bloeien vanaf half mei en in de herfst zijn in de bossen volop eikels en kastanjes te vinden. De uitgestrekte heidevelden zijn het mooist in augustus en september als de struikheide bloeit.

  De Pelmolen

  Onder de rook van Rijssen ligt aan het schilderachtige riviertje de Regge een achtkantige stellingmolen, de Pelmolen Ter Horst. Deze molen vormt met haar zowel sierlijke als stoere uitstraling sinds 1752 een markant punt in het omringende landschap. De molen is vrijwel dagelijks open en bij gunstige wind in bedrijf als oliemolen.

  Deventer

  De historische stad Deventer is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Deventer is een van de oudste steden van Nederland en u vindt hier meer dan 500 monumenten, waaronder veel oude gebouwen, kerken en musea. Het was vroeger een erg belangrijke Hanzestad en elk jaar werden 6 grote markten georganiseerd waar kooplieden uit heel Europa op af kwamen. Dit bracht de stad veel welvaart, wat terug te zien is in de vele mooie, oude Hanzegevels.

  De tuinen van kasteel Twickel

  Het kasteel Twickel wordt omringd door schitterende tuinen. Deze tonen tuinen in hun variatie de tuinhistorie sinds de renaissance tot heden. U vindt er een uitgestrekt park in Engelse landschapsstijl met spiegelvijvers, een wildbaan met een roedel damherten en tal van bijzondere plantensoorten zoals Siberische irissen. Naast het kasteel ligt een tuin in de Franse neo-barokstijl met een aantal beelden in Jugendstil. De hierin gelegen oranjerie dient als winterverblijf voor tropische en subtropische planten waaronder eeuwenoude sinaasappelbomen. De collectie citrusbomen maakt deel uit van de Nationale Plantencollectie.

  Internationaal Brandweermuseum

  In het Brandweermuseum vindt u artikelen die in de afgelopen decennia door brandweerkorpsen over heel de wereld zijn gebruikt. In het museum treft u een keuze aan uit de basiscollectie, zoals straalpijpen, verdeelstukken, maar ook modelauto´s, leren emmers, knopen en oude brandbluswagens. Tevens treft u helmen aan uit verschillende landen, waaronder Japan, Zuid-Afrika en China.

  Wandelen en fietsen

  Direct vanaf het park zijn er tal van fiets- en wandelmogelijkheden. U kunt uitgebreide tochten maken langs de mooiste plekjes van Salland en Twente. De directe omgeving van het vakantiepark is heel natuurrijk. U vindt hier de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg, waar veel bos en heide te vinden is.

  Bakkerijmuseum De Meelzolder

  In het Bakkerijmuseum te Almelo kunt u zien hoe er in oma's tijd in de bakkerij werd gewerkt. U ziet hoe de bakkers van toen met ontbloot bovenlijf de houtoven opstookten of er met de ovenschieter de broden uithaalden. De deegkuipen waarmee ze werkten, de zeven, kommen, messen en rolstokken. De vormen die ze gebruikten om brood, beschuit, roggebrood, koekjes en taarten te bakken. En even hoor je de bel van de bakkersfiets, die vroeger zoveel klank en kleur gaf aan het straatbeeld. Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje 'troost' gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houdt van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo.

  Wij bieden u een geheel vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma aan. Te denken valt aan een presentatie door de jachtopziener, een wandeling over de Holterberg, een bezoek aan de heidevelden van Markelo, een excursie naar het Kristalmuseum of de Museumboerderij, etc. Het programma wordt in overleg met en naar behoefte van de deelnemers samengesteld. Daarnaast zijn er ook op het park een aantal gezellige activiteiten. Zowel bij aankomst als vertrek is er gezamenlijk koffiedrinken. Op zondagavond zingen we met elkaar. Maar ook op andere avonden zijn er ontmoetingsmomenten. Zo wordt er bijvoorbeeld een sjoelwedstrijd gehouden. Kortom, de seniorenweken op Casa Familia Salland staan garant voor een afwisselende vakantie, samen met leeftijdsgenoten, in het schitterende Holten. Hartelijk welkom!

  Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

  Schrijf als eerste een beoordeling!

  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  Casa 02

  Seniorenvakanties Casa Familia

  Christelijke vakantieparken

  VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten.

  Christelijke vakanties voor gezinnen
  VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

  Mooie locaties in Europa
  De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in DuitslandFrankrijkItaliëNederland en Oostenrijk kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

  Aansprekend recreatieprogramma
  Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

  Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
  Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

  Service ter plaatse
  Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

  Christelijke wintersportvakanties
  Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten.

  1228