Vakantiepark Bosmeer

  • Nederland
  • Gehele jaar boekbaar

  Vakantiepark
  Op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel ligt bungalowpark Het Bosmeer. Het bungalowpark beschikt over vrijstaande bungalows die verspreid over het park liggen. Op het park is het mogelijk om fietsen of scooters te huren en vanaf het park rijd u zo de natuur in van bijvoorbeeld nationaal Park het Drents-Friese Wold. Het Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurparken van Nederland. U vindt hier veel dieren en een prachtige natuur. Tegenover het bungalowpark ligt een mooi en verwarmd openlucht zwembad, hier vindt u 3 verschillende baden, een familieglijbaan en ligweide. Hier mag u gratis gebruik van maken.  Ook ligt op 300 meter afstand van het park recreatieplas De Spokeplas, een leuk recreatiemeer met diverse faciliteiten. Als u wat verder rijd vindt u het Kameleon dorp in Terherne, een leuke attractie voor de kinderen. Een andere aanrader is een boottocht op een van de prachtige Friese Meren. Bungalowpark Het Bosmeer is een gezellig familiepark met diverse faciliteiten en een prachtige omgeving!
  Let op: dit betreft een algemeen vakantiepark. Zie kader rechts.

  Faciliteiten
  Bungalowpark het Bosmeer beschikt over diverse faciliteiten zoals een receptie, fiets- en scooterverhuur, speeltuin en een tennisbaan. Tegenover het vakantiepark ligt een mooi en verwarmd openlucht zwembad waar u 3 verschillende baden vindt, een familieglijbaan en een zonweide. Op 300 meter afstand ligt een mooi recreatiemeer met speelvelden en ligweides.

  Let op: de faciliteiten zijn in 2020 i.v.m. het coronavirus onder voorbehoud geopend. 

  Vakantiehuizen
  Het bungalowpark beschikt over nette en modern ingerichte bungalows die verspreid over het park liggen. De bungalows verschillen in interieur en exterieur. Sommige bungalows beschikken bijvoorbeeld over een fietsenberging.
   

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

  Omgeving
  In de omgeving van het bungalowpark is veel te zien en te beleven. Het mooie zwembad tegenover het park, een mooi recreatiemeer op 300 meter afstand, en naast het park vindt u een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het park ligt dichtbij Heerenveen en iets verder liggen de prachtige Friese Meren. Hier kunt u geweldig wandelen of fietsen. Ook is het mogelijk om een bootje te huren om op een relaxte manier de omgeving te verkennen. Voor de kinderen is Kameleondorp een aanrader.

  Bekijk hier al onze uittips +

  Beoordelingen van Vakantiepark Bosmeer

  0/10
  Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

  Algemeen vakantiepark

  • Omdat vakanties in Nederland populair zijn, biedt VakanZ dit park aan. 
  • Er is dus geen VakanZ-recreatieteam of VakanZ-parkleiding aanwezig.
  • Uw reservering verloopt via VakanZ. 


  Actie

  • Indien u een reservering maakt voor zomer 2020 op dit vakantiepark ontvangt u een tegoedbon van 50 euro voor een reservering op één van de christelijke vakantieparken in 2021.
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is niet te combineren met vouchers of andere tegoedbonnen.

  Faciliteiten

  • Receptie
  • Klein buitenzwembad op het park
  • Gratis buitenzwembad tegenover
  • Speeltuin
  • Zandbak
  • Jeu de boules
  • Kinderboerderij
  • Fietsverhuur
  • Scooterverhuur
  • Skelterverhuur
  • Water- en zandspeeltuin
  • Sportveld
  • Volleybalveld
  • Voetbalveld
  • Wasserette
   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
   Aantal personen
   Slaapkamers
  Christelijk vakantiepark Friesland Bosmeer 4p 01Volgeboekt

  Bungalow A4 De Luxe

  Huiscode: BSM-A4DL
  Capaciteit: 4 personen
  vanaf € 665,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Bosmeer 6 p 00Volgeboekt

  Bungalow A6 Standaard

  Huiscode: BSM-A6ST
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 595,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Bosmeer 6 comfort 01Volgeboekt

  Bungalow A6 Comfort

  Huiscode: BSM-A6CF
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 665,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Bosmeer 6p de luxe 01Volgeboekt

  Bungalow B6 De Luxe

  Huiscode: BSM-B6DL
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 699,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Bosmeer 6C 02Volgeboekt

  Bungalow C6 De Luxe

  Huiscode: BSM-C6DL
  Capaciteit: 6 personen
  vanaf € 769,00 p/w
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

  Schrijf als eerste een beoordeling!

  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  Christelijk vakantiepark Friesland Bosmeer 00a.jpg

  Vakantiepark Bosmeer

  Christelijke vakantieparken

  VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten.

  Christelijke vakanties voor gezinnen
  VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

  Mooie locaties in Europa
  De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in België, Duitsland, FrankrijkItalië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechie kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

  Aansprekend recreatieprogramma
  Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

  Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
  Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

  Service ter plaatse
  Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

  Christelijke wintersportvakanties
  Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten. 

  Zie ook:

  1228