Vakantiepark Friese Meren

  • Nederland
  • Gehele jaar boekbaar

  Vakantiepark
  Houdt u van ontspanning op en rond het water? Dan is dit een heerlijke bestemming! Het vakantiepark Friese Meren heeft een prachtig uitzicht over de Friese Meren en kunt hier heerlijk varen en zwemmen. Het ligt bij het watersportgebied Nationaal Park De Alde Feanen, dat verbonden is met de omliggende meren. Huur een sloep, zeilboot of kano of neem uw eigen boot mee en leg deze aan uw eigen aanlegsteiger. Naast watersport is in dit prachtige stukje Friesland nog veel meer te doen. Bij het vakantiepark liggen mooie, lange fietsroutes en de steden Leeuwarden en Sneek zijn zeker een bezoek waard. In De Alde Feanen kunt u daarnaast heerlijk wandelen over mooie paden en bruggetjes tussen de meren, draslanden en weilanden door. Ook behoort een dagje AquaZoo tot de mogelijkheden. Al met al een perfect recept voor een fijne vakantie in eigen land!
  Let op: dit betreft een algemeen vakantiepark. Zie kader rechts.

  Faciliteiten
  De bungalows zijn gelegen aan het water en hebben vrijwel allemaal een eigen aanlegsteiger. Op het park is een trailerhelling aanwezig.
  Let op: de faciliteiten zijn in 2020 i.v.m. het coronavirus onder voorbehoud geopend. Het is mogelijk om een sloep te huren. Dit kan vooraf via ons of tijdens uw vakantie ter plaatse.

  receptie
  Receptie
  wifipoint
  Wifi (tegen betaling)
  Restaurant
  Restaurants dichtbij
  snackbar
  Snackbar dichtbij
  zwembad
  Zwemmeer
  zwemmeer
  Strandje
  speeltuin
  Speeltuin dichtbij
  wasserette
  Wasserette
  fietsverhuur
  Fiets- en bootverhuur

  Vakantiehuizen
  De vakantiehuizen op vakantiepark Friese Meren zijn van alle luxe voorzien. Verscheidene types beschikken daarnaast zelfs over een sloep, wellness, en/of jacuzzi. Bijna alle bungalows liggen direct aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Ook hebben alle bungalows een ruime tuin en beschikt u hier over voldoende privacy.

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

  Omgeving
  Nationaal Park De Alde Feanen is met zijn gebied vol moerassen, meertjes, rietvelden en veenplassen een lust voor het oog. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, maar deze streek ook verkennen per boot, kano, surfplank of waterfiets. Het heeft een uitstekende aansluiting met bekende Friese meren als het Sneekermeer, waar u bijvoorbeeld Kameleondorp Terherne kunt bezoeken. Het vakantiepark ligt hier middenin en vanuit uw tuin loopt u zo naar het water of het natuurgebied. Friesland biedt daarnaast ook veel cultuur die u kunt proeven in een van de pittoreske dorpjes. Leuke steden om te bezoeken zijn Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.

  Bekijk hier al onze uittips +

  Beoordelingen van Vakantiepark Friese Meren

  0/10
  Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

  Algemeen vakantiepark

  • Als gevolg van de coronacrisis, waardoor vakanties in het buitenland op dit moment nog onzeker zijn, biedt VakanZ dit algemene vakantiepark aan. 
  • Er is dus geen VakanZ-recreatieteam of VakanZ-parkleiding aanwezig.
  • Uw reservering verloopt via VakanZ. 

  Actie

  • Indien u een reservering maakt voor zomer 2020 op dit vakantiepark ontvangt u een tegoedbon van 50 euro voor een reservering op één van de christelijke vakantieparken in 2021.
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is niet te combineren met vouchers of andere tegoedbonnen.

  Faciliteiten

  • Wifi (tegen betaling)
  • Wasserette
  • Bootverhuur
  • Fietsverhuur
  • Zwemmeer
  • Zwemstrand
  • Aanlegsteigers
  • Wandelroutes
  • Fietsroutes
  • Restaurants dichtbij
  • Terrassen dichtbij
  • Winkels dichtbij
   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
   Aantal personen
   Slaapkamers
  Christelijk vakantiepark Friese Meren Wald 4 01

  Waldbungalow 4

  Huiscode: NL-9264-02
  Capaciteit: 4 personen
  Prijs per week: € 233,-
  vanaf € 233,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friese Meren Wald Wetter 6 01

  Wetterbungalow 6

  Huiscode: NL-9264-06
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 255,-
  vanaf € 255,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friese Meren Wiid 8a 01

  Wiidbungalow 8A

  Huiscode: NL-9264-07
  Capaciteit: 8 personen
  Prijs per week: € 293,-
  vanaf € 293,00 p/w
  Christelijk vakantiepark It Wiid Wellness Wiidbungalow 8 01

  Wellness Wiidbungalow 8

  Huiscode: NL-9264-08
  Capaciteit: 8 personen
  vanaf € 0,00 p/w
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

  Schrijf als eerste een beoordeling!

  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  Christelijk vakantiepark Friese Meren 02.jpg

  Vakantiepark Friese Meren

  Christelijke vakantieparken

  VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten.

  Christelijke vakanties voor gezinnen
  VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

  Mooie locaties in Europa
  De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in België, Duitsland, FrankrijkItalië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechie kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

  Aansprekend recreatieprogramma
  Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

  Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
  Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

  Service ter plaatse
  Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

  Christelijke wintersportvakanties
  Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten. 

  Zie ook:

  1228