Vakantiepark Friese Wouden

  • Nederland
  • Gehele jaar boekbaar

  Vakantiepark
  Dit luxe en ruim opgezette vakantiepark is prachtig gelegen direct bij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het ligt op de grens met Drenthe en u vindt in de omgeving van het vakantiepark verschillende grote natuurgebieden. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en op het vakantiepark ligt een goed onderhouden golfbaan. Een lesje golf is erg leuk om eens te proberen en de pro's staan klaar om het u te leren. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is een groot aaneengesloten bosgebied en u kunt hier uitstekend wandelen en fietsen. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de leuke indoor speeltuin en op slechts 100m afstand ligt een mooi gemeentelijk buitenzwembad. Een heerlijke uitvalsbasis om te genieten van de natuur, rust en ruimte van Noord-Nederland.
  Let op: dit betreft een algemeen vakantiepark. Zie kader rechts.

  Faciliteiten
  Let op: de faciliteiten zijn in 2020 i.v.m. het coronavirus onder voorbehoud geopend. 

  receptie
  Receptie
  wifipoint
  Gratis wifi
  Restaurant
  Restaurant
  bar
  Bar
  zwembad
  Zwembad op 100m
  fietsverhuur
  Fietsverhuur
  golfbanen
  Golfbaan

  Vakantiehuizen
  De vakantiehuizen op vakantiepark Friese Wouden zijn vrijstaand en voorzien van alle gemakken. U kunt hier kiezen voor een verblijf met sauna, bubbelbad of massagedouche. Alle types beschikken over een wasmachine en een vaatwasser.

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

  Omgeving
  In de omgeving van vakantiepark Friese Wouden is veel te doen en te beleven. U kunt hier bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen in het Drents-Friese Wold. Ook een bezoek aan de mooie natuur van het Dwingelerveld, Fochteloërveen, de Drentsche Aa, het Hart van Drenthe of het Oranjewoud behoort tot de mogelijkheden. Het Dwingelerveld is het belangrijkste natte heidgebied van West-Europa en Fochtelöerveen, gelegen bij Veenhuizen, is een van best bewaarde veengebieden van Nederland. Ook kunt u hier heerlijk varen. Het vakantiepark ligt bij Appelscha, wat gelegen is aan de Turfroute, een prachtige vaarroute door Friesland, Drenthe en Groningen. Wilt u een leuke stad bezoeken? Ga dan een dagje naar Assen, Groningen of Heerenveen.

  Bekijk hier al onze uittips +

  Beoordelingen van Vakantiepark Friese Wouden

  0/10
  Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

  Algemeen vakantiepark

  • Als gevolg van de coronacrisis, waardoor vakanties in het buitenland op dit moment nog onzeker zijn, biedt VakanZ dit algemene vakantiepark aan. 
  • Er is dus geen VakanZ-recreatieteam of VakanZ-parkleiding aanwezig.
  • Uw reservering verloopt via VakanZ. 


  Actie

  • Indien u een reservering maakt voor zomer 2020 op dit vakantiepark ontvangt u een tegoedbon van 50 euro voor een reservering op één van de christelijke vakantieparken in 2021.
  • Deze actie geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is niet te combineren met vouchers of andere tegoedbonnen.

  Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Skelterverhuur
  • Indoor speeltuin
  • Golfbaan
  • Buitenzwembad op 100m
   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
   Aantal personen
   Slaapkamers
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Erebia 6 00a

  Villa Erebia 6

  Huiscode: NL-8426-07
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 247,-
  vanaf € 247,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Morgenrood 6 01

  Villa Morgenrood 6

  Huiscode: NL-8426-06
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 247,-
  vanaf € 247,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Aurelia 6 01

  Villa Aurelia 6

  Huiscode: NL-8426-04
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 262,-
  vanaf € 262,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Dagpauw 6 01

  Villa Dagpauwoog 6

  Huiscode: NL-8426-08
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 282,-
  vanaf € 282,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Keizersmantel 6 00

  Villa Keizersmantel 6

  Huiscode: NL-8426-05
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 899,-
  vanaf € 899,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Atalanta 6 01

  Villa Atalanta 6

  Huiscode: NL-8426-09
  Capaciteit: 6 personen
  Prijs per week: € 290,-
  vanaf € 290,00 p/w
  Christelijk vakantiepark Friesland Wouden Atalanta 8 00

  Villa Atalanta 8

  Huiscode: NL-8426-10
  Capaciteit: 8 personen
  Prijs per week: € 352,-
  vanaf € 352,00 p/w
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

  Schrijf als eerste een beoordeling!

  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  Christelijk vakantiepark Friesland HB 05

  Vakantiepark Friese Wouden

  Christelijke vakantieparken

  VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten.

  Christelijke vakanties voor gezinnen
  VakanZ organiseert al zo'n 15 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, maar samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

  Mooie locaties in Europa
  De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in België, Duitsland, FrankrijkItalië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechie kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

  Aansprekend recreatieprogramma
  Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

  Kerkdiensten, sing-ins en zangavonden
  Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

  Service ter plaatse
  Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

  Christelijke wintersportvakanties
  Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten. 

  Zie ook:

  1228