Zorgeloos boeken voor 2021

Beste VakanZ-gast,

Veel mensen kijken uit naar de zomervakantie. Het is echt iets om naar toe te leven. Hopelijk zijn de meeste restricties dan weer voorbij en is het leven weer teruggekeerd naar het 'oude normaal'. Als reisorganisatie begrijpen wij heel goed dat u wellicht nog wat huiverig bent om nu al te reserveren voor de zomervakantie. Er kan nog zoveel gebeuren en er is nog zoveel onzeker. Daarom wil VakanZ zoveel mogelijk zekerheden bieden, zodat u zich in elk geval geen zorgen hoeft te maken over uw (aan)betaling.

Dankzij de uitstekende relatie met onze partners in binnen- en buitenland kunnen we voor veel vakantieparken een geldterug garantie bieden in het geval het park gesloten is of als er sprake is van een negatief reisadvies (code rood of oranje). Omdat we werken met heel veel verschillende aanbieders, kunnen de exacte voorwaarden voor deze garantieregeling verschillen. Per vakantiepark hebben we aangegeven welke regeling(en) van toepassing zijn.

 

Om u meer flexibiliteit te geven kunt u gebruikmaken van onze gratis omboekgarantie. Deze garantie is van toepassing op alle VakanZ-gezinsparken en geldt voor reserveringen voor de zomervakantie. U heeft tot 1 februari of 1 maart 2021 de mogelijkheid om gratis om te boeken naar een ander VakanZ-gezinspark.

 

 

We hopen natuurlijk dat alle vakanties door kunnen gaan en u kunt genieten van een fijne VakanZ!

Met hartelijke groet,


Martien van der Zwan
Directeur

Nunspeet, 30 november 2020

2496