Christelijke vakantieparken Nederland

Christelijke vakantieparken Nederland

De leukste christelijke vakantieparken in Nederland boekt u bij VakanZ. Een kleinschalige reformatorische vakantiepark met luxe huizen of een grootschaliger christelijk vakantiepark. Voor elk wat wils. Uiteraard is er een actief en aansprekend recreatieprogramma. Geniet van de ongedwongen en positieve christelijke sfeer. Welkom op onze christelijke vakantieparken in Nederland!

Actie: tegoedbon van 50 euro
Als gevolg van de coronacrisis, waardoor vakanties in het buitenland op dit moment nog onzeker zijn, biedt VakanZ hieronder ook algemene vakantieparken aan. Deze parken zijn herkenbaar omdat ze niet nader aangeduid zijn met 'christelijk'. Indien u een reservering maakt voor zomer 2020 op één van de algemene vakantieparken ontvangt u een tegoedbon van 50 euro voor een reservering op één van de christelijke vakantieparken in 2021. Deze actie geldt alleen voor nieuwe reserveringen en is niet te combineren met vouchers of andere tegoedbonnen.

XXL Holten

Reformatorisch vakantiepark Salland

  • Nederland
  • Gehele jaar boekbaar
vanaf € 229,- p/w
5 type huisjes gevonden
5 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg 02Binnenkort teboeken

Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg

  • Nederland
  • 23 juli t/m 20 augustus 2021
vanaf € 379,- p/w
12 type huisjes gevonden
12 type huisjes gevonden
27. NEDERLAND Klusweken Casa Familia Salland

Klusweken Casa Familia

  • Nederland
  • 13 tot 20 nov. 2020 | 23 tot 30 april 2021 | 8 tot 15 okt 2021 | 12 tot 19 nov. 2021
vanaf € 99,- p/w
1 type huisje gevonden
1 type huisje gevonden
Casa 02

Seniorenvakanties Casa Familia

  • Nederland
  • 14 tot 21 mei 2021 | 2 tot 9 juli 2021 | 3 tot 10 sept. 2021 | 10 tot 17 sept. 2021
vanaf € 305,- p/w
1 type huisje gevonden
1 type huisje gevonden
Kaart bekijken

Christelijk vakantiepark Nederland

VakanZ biedt op dit moment drie christelijke vakantieparken in Nederland. Naar verwachting zal dit aanbod snel uitgebreid worden met meerdere locaties. Op alle christelijke vakantieparken in Nederland is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma. Geniet van de ongedwongen en positieve sfeer op de christelijke vakantieparken in Nederland! De christelijke parken liggen in het midden, zuiden en oosten van Nederland en beschikken over tal van faciliteiten. In de omgeving van de christelijke vakantieparken in Nederland valt veel te zien en te beleven.

Diverse christelijke vakantieparken in Nederland

Nederland is een ideale vakantiebestemming voor christelijke gezinsvakanties en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel ouders als de kids. VakanZ selecteerde diverse christelijke vakantieparken in Nederland.

Christelijk vakantiepark Salland ligt aan de bosrand, aan de voet van de Holterberg en in de omgeving van Rijssen - Holten. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over luxe bungalows die het gehele jaar te huur zijn. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over een vaatwasser, wasmachine en droger. Naast de goed verzorgde speeltuinen zijn er nieuw aangelegde sportvelden, zodat jong en oud zich prima zal vermaken. Waterratten kunnen terecht in het zwembad op enkele kilometers afstand van het vakantiepark. De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen. Er zijn tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals boerengolf, kanoën en mountainbiken. Bij iets minder weer kunt u goed terecht in sportcomplex De Scheg in Deventer. Hier kunt u zwemmen in het subtropisch zwembad, schaatsen op de kunstijsbaan, squashen en tennissen. Ook voor kinderen zijn er veel kindvriendelijke attracties in de nabijheid van het christelijke park.

Christelijk vakantiepark in Voorthuizen is prachtig gelegen in een recreatiegebied globaal tussen tussen Garderen, Stroe en Voorthuizen. Een schitterende regio met ongekende recreatiemogelijkheden voor zowel rustzoekers als actievelingen. Ook op het ruim opgezette vakantiepark zijn er voldoende faciliteiten die bijdragen aan een fijn verblijf en er voor zorgen dat niemand zich zal vervelen. Voor zwemplezier kunt u naar recreatieplas Zeumeren of naar het op loofafstand gelegen overdekte zwembad (gratis toegang).  De christelijke camping in Voorthuizen maakt onderdeel uit van het chaletpark. De kleinschalige gezinscamping beschikt over ruime staanplaatsen en goede sanitaire voorzieningen. In de omgeving zijn zeer veel mogelijkheden voor uitstapjes en excursies. U kunt fantastische wandelingen of fietstochten maken door de uitgestrekte bossen en heidevelden. Neem een kijkje in een van de leuke Veluwse dorpjes of ga lekker zwemmen in recreatieplas Zeumeren. Bezoek een interessant museum of geniet van de prachtige natuur op Nationaal Park Hoge Veluwe. Ontdek het koninklijke leven in Paleis het Loo of ga samen met de kids een dagje naar attractiepark Julianatoren. Maak kennis met de schaapherder van Elspeet of bied mee op de eierhandel in Barneveld. Kortom: genoeg te zien en te beleven op de Veluwe!

Christelijk vakantiepark Zuid-Limburg lig middenin het schitterende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Vanaf het vakantiepark wandel je zo de natuur in. Het christelijke park is uitgestrekt en beschikt over merendeels vrijstaande en eenvoudige vakantiehuizen. Het vakantiepark heeft veel kindvriendelijke faciliteiten die het verblijf aangenaam maken. Het vakantiepark ligt zeer centraal. U kunt steden als Maastricht, het Belgische Luik of het Duitse Aken bezoeken. Het Drielandenpunt in Vaals bevindt zich maar op 12 km afstand van het park. Een aanrader is om een ritje naar Valkenburg te maken met de naastgelegen stoomtrein. Op 5 tot 10 minuten rijden vanaf het park kunt u zwemmen in het overdekte zwembad van Kerkrade. Uiteraard zijn er nog tal van andere uitjes te beleven, denk aan het huren van scooters, een bezoek aan het sprookjesbos of bijvoorbeeld de kinderstad in Heerlen. In het nabijgelegen natuurtransferium  kunt u (elektrische) fietsen of mountainbikes huren. U zult versteld staan hoeveel natuur de omgeving te bieden heeft!

2059