Christelijke vakantieparken Belgie
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantieparken Belgie

Welkom op ons christelijke vakantiepark in Belgie! VakanZ biedt een christelijke camping in de Belgische Ardennen. Een schitterende vakantiestek voor een heerlijke vakantie in Belgie. De Belgische Ardennen is een populaire vakantieregio en er valt veel te zien en te ontdekken. In de directe omgeving worden bovendien outdooractiviteiten georganiseerd. De christelijke vakantieparken in Belgie kenmerken zich door de ongedwongen sfeer. We bieden een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden er kerkdiensten gehouden. Boek nu je christelijk vakantiepark in Belgie!

Christelijke camping Belgische Ardennen voorpaginaVolgeboektNIEUW!

Christelijke camping Belgische Ardennen

  • België
  • 27 juli - 10 augustus 2024
vanaf € 399,- p/w
16 type huisjes gevonden
16 type huisjes gevonden

Christelijk vakantiepark in Belgie

Belgie is een fantastisch vakantieland met vele mogelijkheden. Vooral de Belgische Ardennen zijn populair onder vakantiegangers. De meerwaarde van een christelijk vakantiepark in Belgie is het VakanZ-concept. Op onze christelijke vakantieparken is een enthousiast VakanZ-recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en de ouders. Elke morgen en elke avond zijn er aansprekende activiteiten in de vorm van sport en spel, ontmoeting, etc. Ook worden er excursies georganiseerd door de VakanZ-parkleider. Op zondag worden er kerkdiensten gehouden op of nabij het vakantiepark en wordt er rekening gehouden met de zondagsrust. Op zondagavond is er bovendien een sing-in en een preekbespreking. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een kerkgebouw is er op de woensdagavond een zangavond op of in de nabijheid van het christelijke vakantiepark.

Christelijke camping in Belgie

Nieuw in 2024 is onze christelijke camping in de Belgische Ardennen. Een fantastische locatie direct aan de river en tussen de beboste heuvels. Het campinggedeelte bestaat uit ruime kampeerplaatsen die deels direct aan de rivier liggen. Heeft u geen eigen kampeermiddel, kunt u ervoor kiezen om te verblijven in een comfortabele ingerichte glampingtent met eigen sanitair of een eenvoudige lodge. Voor elk wat wils. Op het christelijk vakantiepark kunt u optimaal genieten van de schitterende natuur, het prachtige en afwisselende heuvellandschap, mooie panorama's en pittoreske dorpjes. Populair zijn karakterische Belgische plaatsjes als Spa, Sankt Vith of Malmedy. Wat verder weg, maar zeker de moeite van het bezoeken waard is Bastogne, waar je een bezoek kunt brengen aan het museum over de Slag om de Ardennen. Ook het circuit van Spa-Francorchamps bij Stavelot is een populaire bezienswaardigheid in de Belgische Ardennen.

2414