Christelijke vakantieparken Belgie
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantieparken Belgie

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in België? Het is een prachtig land om op vakantie te gaan. Wij hopen dat we erin slagen om binnenkort een mooi gelegen christelijk vakantiepark in Belgie kunnen aanbieden. Vooral de Belgische Ardennen is een populaire vakantieregio en uitermate geschikt voor een christelijk vakantiepark.
Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van christelijke vakantieparken in België.

Mogelijk vindt u ons christelijke vakantiepark aan de grens met België interessant. Vanaf christelijk vakantiepark Eifel bent u met zo'n 35 autominuten in de Belgische Ardennen! Op deze wijze kunt u veel leuke uitstapjes in België maken. 

Bekijk hieronder ons aanbod aan christelijke vakantieparken in andere Europese landen!

Christelijk vakantiepark Belgie

Belgie is een fantastisch vakantieland met vele mogelijkheden. Vooral de Belgische Ardennen zijn populair onder vakantiegangers. We hopen dat we binnenkort een christelijk vakantiepark in Belgie kunnen aanbieden. De meerwaarde van een christelijk vakantiepark in Belgie is het VakanZ-concept. Op onze christelijke vakantieparken is een enthousiast VakanZ-recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en de ouders. Elke morgen en elke avond zijn er aansprekende activiteiten in de vorm van sport en spel, ontmoeting, etc. Ook worden er excursies georganiseerd door de VakanZ-parkleider. Op zondag worden er kerkdiensten gehouden op of nabij het vakantiepark en wordt er rekening gehouden met de zondagsrust. Op zondagavond is er bovendien een sing-in en een preekbespreking. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een kerkgebouw is er op de woensdagavond een zangavond. 

Christelijk vakantiepark vlakbij België

Een goed alternatief voor een christelijk vakantiepark in Belgie is ons christelijk vakantiepark Eifel. Dit vakantiepark ligt op circa 35 autominuten afstand van Belgie. Een mooi gelegen vakantiepark met leuke faciliteiten. Veel gasten die op dit christelijke vakantiepark verblijven maken regelmatig uitstapjes naar België en de Belgische Ardennen. De afstand is goed te doen en in België valt veel te zien en te ontdekken. Veel gezinnen gaan bijvoorbeeld naar karakterische Belgische plaatsjes als Spa, Sankt Vith of Malmedy. Wat verder weg, maar zeker de moeite van het bezoeken waard is Bastogne, waar je een bezoek kunt brengen aan het museum over de Slag om de Ardennen. Ook het circuit van Spa-Francorchamps bij Stavelot is een populaire bezienswaardigheid in de Belgische Ardennen.

2414