Christelijke vakantieparken Duitsland
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantieparken Duitsland

VakanZ heeft een groot aantal christelijke vakantieparken in Duitsland. Op slechts enkele uren rijden van Nederland bevinden zich christelijke vakantieparken, met een enthousiast VakanZ-recreatieprogramma en Nederlandstalige kerkdiensten.

Nieuw in ons aanbod is christelijk vakantiepark Eifel. Een gezinsvriendelijk vakantiepark op een schitterende locatie in Duitsland en op circa 3 uur rijafstand. Heeft u een eigen kampeermiddel of wilt u in een ingerichte tent verblijven kunt u terecht op christelijke camping Eifel. Zoekt u een wat groter park met een zeer groot aantal voorzieningen dat raden we u christelijk vakantiepark Hunsruck aan. Dit redelijk grote vakantiepark heeft zelfs een subtropisch zwembad. Gaat u voor cultuur en natuur dan kunt u terecht op christelijk vakantiepark Odenwald. Maar ook dieper in Duitsland biedt VakanZ christelijke vakantieparken: christelijk vakantiepark Zwarte Woud en in het zuidoosten van Duitsland christelijk vakantiepark Beieren. Beide vakantieparken in Duitsland zijn populaire bestemmingen.

Voor het hele gezin

Op elk christelijk vakantiepark in Duitsland is een enthousiast recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor het hele gezin! Het recreatieprogramma is afwisselend en gericht op diverse doelgroepen. Ook worden er excursies, sing-ins en kerkdiensten georganiseerd.

Ongedwongen en positieve sfeer

De christelijke vakantieparken van VakanZ staan bekend om hun mooie ligging, de fijne accommodaties en vooral vanwege de ongedwongen en positieve sfeer. Boek nu je vakantiehuis op een christelijk vakantiepark in Duitsland en geniet van een fijne vakantie!
 

Wintersport Duitse Alpen vakantiepark 01

Wintersport vakantiepark Duitse Alpen

 • Duitsland
 • DV 17 tot 24 februari 2024
vanaf € 769,- p/w
6 type huisjes gevonden
6 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Duitsland Zwarte Woud 008Volgeboekt

Christelijk vakantiepark Zwarte Woud

 • Duitsland
 • DV 14 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 699,- p/w
4 type huisjes gevonden
4 type huisjes gevonden
Christelijk hotel sauerland 001Volgeboekt

Christelijk Hotel Sauerland

 • Duitsland
 • DV 10 tot 16 juni 2023
vanaf € 788,- p/w
2 type huisjes gevonden
2 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Beieren, Duitsland 09.JPGVolgeboekt

Christelijk vakantiepark Beieren

 • Duitsland
 • DV 28 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 699,- p/w
7 type huisjes gevonden
7 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Eifel Duitsland 000001VolgeboektNIEUW!

Christelijk vakantiepark Eifel

 • Duitsland
 • DV 14 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 899,- p/w
5 type huisjes gevonden
5 type huisjes gevonden
Christelijke camping Duitsland Eifel 01.pngVolgeboektNIEUW!

Christelijke camping Eifel

 • Duitsland
 • DV 14 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 200,- p/w
3 type huisjes gevonden
3 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Odenwald Heidelberg 01Volgeboekt

Christelijk vakantiepark Odenwald

 • Duitsland
 • DV 22 juli tot 19 augustus 2023
vanaf € 619,- p/w
6 type huisjes gevonden
6 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Hessen 01bVolgeboektNIEUW!

Christelijk vakantiepark Hessen

 • Duitsland
 • DV 28 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 599,- p/w
6 type huisjes gevonden
6 type huisjes gevonden
Snapshot.pngVolgeboekt

Christelijk vakantiepark Hunsrück

 • Duitsland
 • DV 21 juli tot 18 augustus 2023
vanaf € 849,- p/w
4 type huisjes gevonden
4 type huisjes gevonden
Christelijk hotel Winterberg 01.jpgVolgeboektNIEUW!

Christelijk Hotel Winterberg

 • Duitsland
 • DV 2 tot 6 januari 2023
vanaf € 437,- p/w
2 type huisjes gevonden
2 type huisjes gevonden
Kaart bekijken

Boek je christelijk vakantiepark in Duitsland

VakanZ heeft een groot aanbod aan christelijke vakantieparken in Duitsland. Elk christelijk park in Duitsland is weer anders. Juist vanwege de verscheidenheid aan christelijke parken in Duitsland valt er iets te kiezen, niet alleen qua locatie, maar ook als het gaat om de bungalows, vakantiehuizen en faciliteiten op het betreffende park. Het VakanZ-concept is op vrijwel alle christelijke vakantieparken in Duitsland hetzelfde.

Christelijke vakantieparken in Duitsland zijn populaire vakantiebestemmingen. Duitsland is een heel mooi vakantieland, ligt dichtbij en is dus gemakkelijk te bereiken. Bovendien zijn de christelijke vakantieparken in Duitsland echte gezinsparken waar genoeg te doen is voor het hele gezin en voor alle leeftijden. 

Recreatieteam christelijke vakantieparken Duitsland

Op onze christelijke vakantieparken in Duitsland is een enthousiast VakanZ-recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en de ouders. VakanZ biedt een uitgebreid recreatieprogramma aan op alle christelijke vakantieparken in Duitsland. Elke morgen en elke avond zijn er aansprekende activiteiten in de vorm van sport en spel, ontmoeting, etc. Ook worden er excursies georganiseerd door de VakanZ-parkleider.

Kerkdiensten christelijke vakantieparken Duitsland

Op alle christelijk vakantieparken in Duitsland worden op zondag kerkdiensten gehouden. Deze Nederlandstalige kerkdiensten vinden plaats op of nabij het vakantiepark. De voorgangers, meestal predikanten, zijn afkomstig uit de breedte van de gereformeerde gezindte. Op zondagavond is er bovendien een sing-in en een preekbespreking. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een kerkgebouw is er op de woensdagavond een zangavond.

Uiteraard kunt u ook een dienst van de lokale kerkelijke gemeente (als die er is) bijwonen. VakanZ voelt zich verbonden met Bijbelgetrouwe christenen wereldwijd en stimuleert het bezoeken van kerkdiensten van lokale kerkelijke gemeenten in het buitenland. Dit kan heel verrijkend zijn, voor het hele gezin. Bovendien bemoedigt u daarmee ook de veelal kleine plaatselijke gemeenten. Indien mogelijk werkt VakanZ dan ook samen met lokale protestantse gemeenten en wordt er ook voor de lokale gemeente gecollecteerd. Dat VakanZ 'eigen' diensten organiseert in het buitenland heeft te maken met de taalbarriere die veel mensen ervaren. Of omdat er in de wijde omtrek van het vakantiepark geen Bijbelgetrouwe gemeente aanwezig is. 

Christelijk vakantiepark Beieren in Duitsland

Christelijk vakantiepark Beieren is een leuk en gezellig vakantiepark in het zuid-oosten van Duitsland. Het eenvoudige vakantiepark met ruime chalets ligt in het noorden van het Beierse Woud en op korte afstand van Tsjechie. Het vakantiepark biedt diverse kindvriendelijke faciliteiten. De omgeving met de weidse uitzichten is in één woord prachtig. De natuur is ongerept en wandelaars hebben hier een optimale mogelijkheid om aan hun trekken te komen. Ook kunt u tal van interessante uitstapjes maken. Te denken valt aan het waterslot Lohberg, een zomerrodelbaan, grasbaankarten, de interessante steden Passau en Regensburg, maar ook het wildweststadje Pullman City. En wat dacht u van een rondvaart over de Donau? Verder zijn er diverse mogelijkheden voor kayakken en wildwatervaren. Natuurlijk gaat u ook even een kijkje nemen over de grens en voordelig shoppen in Tsjechië. Zelfs een bezoek aan Praag behoort tot de mogelijkheden.

Christelijk vakantiepark Hunsruck in Duitsland

Christelijk vakantiepark Hunsruck is een groot vakantiepark in Duitsland, met zeer veel faciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad. Het vakantiepark ligt op nog een 400 km afstand van Nederland en is daarom razend populair. In de omgeving is veel te zien en te beleven. Neem een kijkje op de 816 meter hoge Erbeskopf. Bezoek Idar-Oberstein, Trier of Saarbrücken en leer alles over de cultuur die deze steden te bieden hebben. Of breng een bezoek aan de vele edelsteenslijperijen of de vele burchten, ruines en kastelen in de Hunsrück. Pak de mountainkbike of de benenwagen en volg een van de mooie routes en geniet van prachtige uitzichten. Ook een bezoek aan het Moezelgebied is goed te doen en het ministaatje Luxemburg is uw bezoek meer dan waard! Leuk voor de kids zijn ook de indrukwekkende mijnen en de edelstenen die in het gebied veel voorkomen.

Christelijk vakantiepark Odenwald in Duitsland

Christelijk vakantiepark Odenwald ligt op circa 500 km afstand van Nederland en dus niet zo diep in Duitsland. Dit leuke en gezinsvriendelijke vakantiepark beschikt over vrijstaande bungalows. U heeft hier veel privacy. De vakantiehuizen zijn verzorgd ingericht, naar smaak van de individuele eigenaars. Direct naast het vakantiepark ligt een zwembad, ideaal voor gezinnen met kinderen. Doordat het vakantiepark centraal ligt in Odenwald kunt u alle kanten op voor leuke excursies en bezienswaardigheden. De directe omgeving nodigt uit tot het maken van heerlijke wandelingen, daarnaast is een veelvoud van andere activiteiten mogelijk: mountainbiken, sportduiken, musea, zweefvliegen, tennis, klimmen, Nordic walking, kastelen, pretparken, rivieren, grotten, een ballonvaart, zwemmen, inline skaten, fietsen, rodelen en nog veel meer activiteiten. Vlakbij het park kunt u een prachtig meer vinden, waar u kunt vissen. Maar ook de dorpjes met vakwerkhuizen zijn leuk om te bezoeken. Tevens kunnen liefhebbers van historische steden en burchten hier volop aan hun trekken komen. De bekende stad Heidelberg is een absolute aanrader. Hier werd meer dan 450 jaar geleden de Catechismus opgesteld en gepubliceerd.

Christelijk vakantiepark Zwarte Woud in Duitsland

Christelijk vakantiepark Zwarte Woud is is al vele jaren een zeer populaire VakanZ bestemming. Het vakantiepark ligt dan ook magnifiek in Duitsland in het hoogste gedeelte van het Zwarte Woud. Het vakantiepark is vrij eenvoudig van opzet maar de geweldig mooie omgeving compenseert deze eenvoudig volledig. De directe omgeving is werkelijk schitterend en heeft alles te bieden wat een vakantieganger maar kan zoeken. Naast de prachtige natuur biedt de omgeving een scala aan voorzieningen voor een dagje uit voor jong en oud. Op 3 kilometer afstand is een verwarmd zwembad, minigolf, tennisbaan, en een mountainbike-fun-park. Ook vindt u in de buurt een rodelbaan, een zwemmeer,  diverse attractie- en dierenparken, en musea. Leuk is ook een wandeling door een van de historische stadjes, bijvoorbeeld Freiburg. Er is nog veel cultureel erfgoed te bewonderen. Het christelijke park is tevens een goed vertrekpunt voor wandelaars en mountainbikers. Kortom, tijdens uw vakantie op dit christelijke vakantiepark in Duitsland komt u tijd te kort!

Waar liggen de christelijke vakantieparken in Duitsland?

De christelijke vakantieparken liggen in mooie gebieden in Duitsland. 

2056