Christelijke vakantieparken Italie
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantieparken Italië

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in Italie? Dan bent u bij VakanZ aan het juiste adres. We hebben een fantastisch gelegen christelijk vakantiepark in Italie, aan het Gardameer! Het vakantiepark is ruim opgezet en beschikt over veel faciliteiten waaronder een goed restaurant en een binnen- en heel groot buitenzwembad. Ook de omgeving heeft enorm veel te bieden, binnen enkele minuten staat u aan het Gardameer, of bezoekt u prachtige bezienswaardigheden zoals het schiereiland Sirmione of Malcesine. Christelijk vakantiepark Gardameer is een echte toplocatie voor een heerlijke VakanZ-vakantie, in het afwisselende Italie!

Voor het hele gezin

Op het christelijk vakantiepark in Italie is een enthousiast recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor het hele gezin! Het recreatieprogramma is afwisselend en gericht op diverse doelgroepen. Ook worden er excursies, sing-ins en kerkdiensten georganiseerd.

Ongedwongen en positieve sfeer

De christelijke vakantieparken van VakanZ staan bekend om hun mooie ligging, de fijne accommodaties en vooral vanwege de ongedwongen en positieve sfeer. Boek nu je vakantiehuis op christelijk vakantiepark Italie en geniet van een fijne vakantie!

Christelijk vakantiepark Italie 2022 resort 01Volgeboekt

Christelijk vakantiepark Gardameer

  • Italie
  • 19 juli - 16 augustus 2024
vanaf € 1299,- p/w
5 type huisjes gevonden
5 type huisjes gevonden
2058