Christelijke campings Italie
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantieparken Italië

Op zoek naar een christelijk vakantiepark in Italie? Op dit moment kunnen we u nog geen christelijk vakantiepark aanbieden. Wel selecteerde VakanZ een gezellige familiecamping direct aan een klein meer in een zonnig deel van Italie. Buone vacanze!

Alle filters (0)
Verfijn uw selectie
Bekijk items

Christelijke vakantieparken Italië

Er zijn geen accomodaties beschikbaar in deze periode.

Bekijk alle accomodaties

Christelijke camping in Italie

VakanZ biedt in Italie een leuke en gezellige familiecamping voor christelijke gezinnen. Op de christelijke camping in Italie is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden er  Nederlandstalige kerkdiensten gehouden. Geniet van de ongedwongen en positieve sfeer op de christelijke camping in Italie! De christelijke camping ligt aan het Lago di Corlo, in het noorden van Italie. Een prachtig gebied met exotische beplanting en prachtige bergtoppen in een decor van authentieke Italiaanse landschappen en pittoreske dorpjes. De camping beschikt over diverse faciliteiten en is een echte Italiaanse gezinscamping. Een vakantie op deze prachtige christelijke camping biedt rust en ontspanning, maar ook mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn.  Het aangename klimaat is een garantie voor een fijne vakantie onder de Italiaanse zon. In de omgeving zijn prachtige excursiemogelijkheden.

Op dit moment hebben we geen christelijke vakantieparken in Italie in ons aanbod. We hopen dat we erin slagen een mooi en betaalbaar vakantiepark in Italie te kunnen contracteren zodat ook gezinnen die niet beschikken over een kampeermiddel een geweldige gezinsvakantie in Italie kunnen beleven.

Camping vakantie in Italie
Italie is een populair vakantieland. Het Zuid-Europese land kent een grote diversiteit aan landschappen en steden. Het land staat bekend om zijn gunstige klimaat, rijke geschiedenis en de vele bezienswaardigheden. Het is een prachtig land om te genieten van een heerlijke vakantie! Als gevolg van de zuidelijke ligging zijn de zomers overwegend warm en koelt het alleen in de bergen lekker af. Geniet van een heerlijke kampeervakantie in Italie!

Bekijk ook:

2058