Christelijke Campings
Zoek door ons aanbod

Christelijke campings

Geniet van een heerlijke vakantie op een christelijk camping. VakanZ organiseert christelijke kampeervakanties in Belgie, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Ons streven is om in de toekomst meer christelijke campings aan te bieden, zodat u nog meer keuze heeft.

Onze christelijke camping in Frankrijk is een authentieke kasteelcamping met eveneens veel faciliteiten, waaronder een zwembad en een recreatiemeer. Nieuw in ons aanbod is christelijke camping Belgische Ardennen. Deze gezellige familiecamping ligt pal aan de Amblève en in de buurt van veel bezienswaardigheden. Christelijke camping Duitsland is ook een aanrader. Hier verblijft u in een luxe glampingtent. Onze christelijke camping in Nederland beschikt over luxe tentlodges.

Onze christelijke campings liggen op mooie locaties waar veel valt te doen en te beleven. Uiteraard ontbreekt een uitgebreid VakanZ-recreatieprogramma niet. Op zondag worden er kerkdiensten georganiseerd. Welkom op onze christelijke campings!

Christelijke camping Frankrijk Bourgogne 001

Christelijk vakantiepark en camping Bourgogne

  • Frankrijk
  • 12 juli - 23 augustus 2024
vanaf € 199,- p/w
7 type huisjes gevonden
7 type huisjes gevonden
Christelijke camping Belgische Ardennen voorpaginaNIEUW!

Christelijke camping Belgische Ardennen

  • België
  • 27 juli - 10 augustus 2024
vanaf € 399,- p/w
16 type huisjes gevonden
16 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Sauerland Hochsauerland 01NIEUW!

Christelijk vakantiepark Hochsauerland

  • Duitsland
  • 2 - 16 augustus 2024
vanaf € 779,- p/w
1 type huisje gevonden
1 type huisje gevonden
Christelijk vakantiepark Overijssel Vechtdal 00.jpgNIEUW!

Vakantiepark Vechtdal

  • Nederland
  • 19 juli - 16 augustus 2024
vanaf € 609,- p/w
6 type huisjes gevonden
6 type huisjes gevonden

Boek hier je christelijke camping!

Christelijke camping

VakanZ biedt christelijke campings in Belgie, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Gezellige familiecampings met diverse faciliteiten. Op de christelijke campings is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden er in de nabijheid van de christelijke camping in Italie Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd door VakanZ. De familiecampings zijn heel verschillend, maar op alle christelijke campings kunt u optimaal genieten van de ongedwongen en posieve christelijke sfeer!

Christelijke camping in Frankrijk

Christelijke camping Bourgogne ligt in het zuidelijke deel van Frankrijk en is een authentieke Franse camping. Het hoofdgebouw, een heus chateau, en de bijgebouwen zijn in authentieke stijl bewaard gebleven. Alles ademt de typerende Franse sfeer uit, wat een vakantie in Frankrijk aantrekkelijk maakt. De christelijke camping beschikt over goede faciliteiten, prima sanitaire voorzieningen en zeer ruime kampeerplaatsen. Uiteraard verzorgd ons christelijke recreatieteam aansprekende activiteiten. Op zondag kunt u de door ons georganiseerde kerkdiensten bijwonen. Een ideale gezinscamping voor een heerlijke kampeervakantie in Frankrijk! 

Christelijk camping in Belgie

Christelijke camping Belgische Ardennen ligt op een schitterende locatie. Het is een zeer gezinsvriendelijke camping met tal van faciliteiten, waaronder een zwembad en een speeltuin. Vanaf de christelijke camping kunt u tal van familievriendelijke uitstapjes maken in de prachtige regio. Een gespecialiseerd outdoor team verzorgt diverse outdooractiviteiten. Een aanrader voor gezinnen die graag verblijven op een christelijke camping in Belgie!

Christelijke camping in Duitsland

Christelijke camping Duitsland ligt in het Sauerland. Deze vakantieregio ligt in het hard van Duitsland. Het Sauerland is populair onder Nederlandse vakantiegasten vanwege de goede bereikbaarheid, maar ook vanwege de vele mogelijkheden om hier een gezinsvriendelijke vakantie te houden. De christelijke camping ligt in Hochsauerland, het hoogste deel van de regio. De camping bestaat uit accommodaties en luxe glampingtenten. Een schitterende vakantiestek voor christelijke gezinnen!

Christelijke camping in Nederland

Op dit moment heeft VakanZ een christelijke camping in Nederland. De gezinsvriendelijke camping ligt midden in de prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal, bij Dalfsen. Deze regio met leuke plaatsen als Vilsteren, Lemele, Ommen en Hardenberg heeft veel te bieden. De luxe clampingtenten voor 5, 6 en 8 personen liggen op ruime, autoluwe velden en zijn dus ideaal voor gezinnen met kinderen. De tenten zijn voorzien van een ruime veranda, echte bedden, volledig ingerichte keuken én eigen sanitair. Een aantal is zelfs voorzien van een hottub. Genieten dus, op deze christelijke camping in Nederland.

Christelijke campings in het buitenland

VakanZ organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen in het buitenland. De door VakanZ geselecteerde campings zijn gezinsvriendelijk en beschikken over diverse faciliteiten. Ook is het mogelijk om met grotere gezinnen op onze christelijke campings te verblijven. Op alle christelijke campings van VakanZ is een recreatieteam actief dat zorgdraagt voor een leuk en afwisselend recreatieprogramma. Ideaal dus voor de kids. Op zondag worden kerkdiensten gehouden.

Christelijk kamperen

Kamperen is een leuke manier om vakantie te houden. Zeker als je weet dat het een christelijke camping betreft waar rekening gehouden wordt met jouw overtuigingen. Op die manier weet je zeker dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De activiteiten die georganiseerd worden op onze christelijke campings sluiten nauw aan bij jouw christelijke identiteit. Ook is het mogelijk om kerkdiensten bij te wonen en om mee te doen aan excursies die georganiseerd worden voor onze christelijke kampeerders. De zondagsrust wordt uiteraard gerespecteerd. Hartelijk welkom op een van onze christelijke campings!

1478