Christelijke vakantieparken

Zoek door ons aanbod

Christelijke campings

Op zoek naar een christelijke camping? Dan bent u bij VakanZ aan het juiste adres. Op dit moment bieden wij twee christelijke campings aan. Een christelijke camping in Duitsland en een christelijke camping in Nederland. Op beide campings is een VakanZ-recreatieteam actief en nabij de camping in Italie worden tevens Nederlandse kerkdiensten georganiseerd door VakanZ.

Alle filters (1)
Verfijn uw selectie
  Type vakantie
  Land
Bekijk items
Christelijke camping Duitsland 01.jpgNIEUW!

Christelijke camping Bergland Hessen

  • Duitsland
  • 31 juli tot 14 augustus 2020
vanaf € 249,- p/w
8 type huisjes gevonden
8 type huisjes gevonden
CASA VH03

Christelijke camping Veluwe

  • Nederland
  • April t/m eind oktober
vanaf € 40,- p/w
1 type huisje gevonden
1 type huisje gevonden
Kaart bekijken

Gezellige familiecampings voor christelijke gezinnen

VakanZ biedt christelijke campings in Nederland en in Italie. Gezellige familiecampings met diverse faciliteiten. Op de christelijke campings is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden er in de nabijheid van de christelijke camping in Italie Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd door VakanZ. De campings zijn heel verschillend, maar op beide campings kunt u optimaal genieten van de ongedwongen en posieve christelijke sfeer!

Christelijke campings in Nederland
Christelijke camping Voorthuizen ligt in een bekend recreatiegebied globaal tussen Garderen, Stroe en Voorthuizen. Een schitterende regio met ongekende recreatiemogelijkheden voor zowel rustzoekers als actievelingen. Ook op de ruim opgezette camping zijn er voldoende faciliteiten die bijdragen aan een fijn verblijf en er voor zorgen dat niemand zich zal vervelen. Voor zwemplezier kunt u naar recreatieplas Zeumeren of naar het op loofafstand gelegen overdekte zwembad (gratis toegang). De gezellige familiecamping beschikt over zowel kampeerplaatsen als seizoensplaatsen. De plaatsen zijn ruim. De camping beschikt over een modern en verwarmd sanitairgebouw met gescheiden m/v douches en gratis koud en warm water, toiletten, wasbakken, wastafels, stortbak voor chemische toilets en een wasserette met wasmachines en droger en strijkmogelijkheid. Op de camping zijn diverse faciliteiten, waaronder het gezellige jeugdhonk en de recreatietent. 

Christelijke campings in Italie
Christelijke camping Italie ligt idyllisch aan de oever van een prachtig meer waar gezwommen kan worden. Het klimaat is hier aangenaam en er zijn talloze mogelijkheden voor excursies. De camping ligt in een oase van rust en groen en ver weg van het massatoerisme. Niet voor niets heeft de camping het label 'charmecamping'. Vanaf de camping heeft u prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het meer. De camping heeft circa 100 staanplaatsen, is eenvoudig, de staanplaatsen zijn niet groot, echter het sanitair is goed op orde en de zeer vriendelijke eigenaren doen hun uiterste beste om het iedereen naar de zin te maken. De fantastische ligging en het VakanZ-concept op deze camping staan garant voor een aangenaam verblijf. 

Bekijk ook:

1478