Christelijke Campings
Zoek door ons aanbod

Christelijke campings

Boek je christelijke camping bij VakanZ! Op dit moment bieden wij twee christelijke campings aan: een christelijke camping in Duitsland en een christelijke camping in Nederland. Op beide christelijke campings is een VakanZ-recreatieteam actief. Bovendien worden vlakbij de christelijke camping in Duitsland kerkdiensten georganiseerd door VakanZ. Geniet van de positieve en ongedwongen sfeer en boek hier je christelijke camping!

CASA VH03

Christelijke camping Veluwe

  • Nederland
  • April t/m eind oktober
vanaf € 40,- p/w
1 type huisje gevonden
1 type huisje gevonden
Christelijke camping Duitsland 01.jpgBinnenkort teboeken

Christelijke camping Bergland Hessen

  • Duitsland
  • Zomer 2021
vanaf € 249,- p/w
8 type huisjes gevonden
8 type huisjes gevonden
Kaart bekijken

Christelijke campings in Nederland en Duitsland

VakanZ biedt christelijke campings in Nederland en in Duitsland. Gezellige familiecampings met diverse faciliteiten. Op de christelijke campings is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden er in de nabijheid van de christelijke camping in Italie Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd door VakanZ. De campings zijn heel verschillend, maar op beide campings kunt u optimaal genieten van de ongedwongen en posieve christelijke sfeer! VakanZ heeft het voornemen om in de toekomst meer christelijke campings aan te bieden. Interesse? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Christelijke campings in Nederland

Christelijke camping Veluwe ligt in een bekend recreatiegebied globaal tussen Garderen, Stroe en Voorthuizen. Een schitterende regio met ongekende recreatiemogelijkheden voor zowel rustzoekers als actievelingen. Ook op de ruim opgezette camping zijn er voldoende faciliteiten die bijdragen aan een fijn verblijf en er voor zorgen dat niemand zich zal vervelen. Voor zwemplezier kunt u naar recreatieplas Zeumeren of naar het op loofafstand gelegen overdekte zwembad (gratis toegang). De gezellige familiecamping beschikt over zowel kampeerplaatsen als seizoensplaatsen. De plaatsen zijn ruim. De camping beschikt over een modern en verwarmd sanitairgebouw met gescheiden m/v douches en gratis koud en warm water, toiletten, wasbakken, wastafels, stortbak voor chemische toilets en een wasserette met wasmachines en droger en strijkmogelijkheid. Op de camping zijn diverse faciliteiten, waaronder het gezellige jeugdhonk en de recreatietent. 

Christelijke campings in Duitsland

Christelijke camping Bergland Hessen is een nieuwe VakanZ-camping. Deze christelijke camping heeft ongeveer 55 staanplaatsen en ligt in het midden van Duitsland. De staanplaatsen varieren van 60 tot 175 vierkante meter. Het is daarom een echte gezinscamping waar ook grotere gezinnen vakantie kunnen vieren. De camping beschikt over een flink aantal faciliteiten. Zo kan er gesport worden op camping en op loopafstand is een recreatiemeer. In de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers komen helemaal aan hun trekken.

Christelijke campings in Italie

Christelijke camping Italie ligt idyllisch aan de oever van een prachtig meer waar gezwommen kan worden. Het klimaat is hier aangenaam en er zijn talloze mogelijkheden voor excursies. De camping ligt in een oase van rust en groen en ver weg van het massatoerisme. Niet voor niets heeft de camping het label 'charmecamping'. Vanaf de camping heeft u prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het meer. De camping heeft circa 100 staanplaatsen, is eenvoudig, de staanplaatsen zijn niet groot, echter het sanitair is goed op orde en de zeer vriendelijke eigenaren doen hun uiterste beste om het iedereen naar de zin te maken. De fantastische ligging en het VakanZ-concept op deze camping staan garant voor een aangenaam verblijf. Helaas wordt de christelijke camping in Italie in 2020 niet aangeboden.

1478