Christelijke Campings
Zoek door ons aanbod

Christelijke campings

Geniet van een heerlijke vakantie op een christelijk camping van VakanZ. Tijdens de zomer van 2023 bieden we twee christelijke campings aan in het buitenland. De christelijke camping in Duitsland is een rustig gelegen familiecamping in de Eifel met een scala aan faciliteiten, zoals overdekt zwembad, restaurant en een grote speeltuin. Nieuw in ons aanbod is de christelijke camping in Frankrijk. Dit betreft een authentieke kasteelcamping met eveneens veel faciliteiten, waaronder een zwembad.

VakanZ biedt op beide christelijke campings toeristische kampeer- en camperplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan of camper kunt verblijven. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beide christelijke campings beschikken over prima sanitaire voorzieningen. Mooie en gezinsvriendelijke campings dus op schitterende locaties waar veel valt te doen en te beleven. Uiteraard ontbreekt een uitgebreid VakanZ-recreatieprogramma niet. Op zondag worden er kerkdiensten georganiseerd. Welkom op onze christelijke campings!

Christelijke camping Frankrijk Bourgondie 01VolgeboektNIEUW!

Christelijke camping Bourgogne

  • Frankrijk
  • DV 7 juli tot 18 augustus 2023
vanaf € 199,- p/w
3 type huisjes gevonden
3 type huisjes gevonden
Christelijke camping Duitsland Eifel 01.pngVolgeboektNIEUW!

Christelijke camping Eifel

  • Duitsland
  • DV 14 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 200,- p/w
3 type huisjes gevonden
3 type huisjes gevonden
Kaart bekijken

Boek hier je christelijke camping!

VakanZ biedt christelijke campings in Duitsland en Frankrijk. Gezellige familiecampings met diverse faciliteiten. Op de christelijke campings is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden er in de nabijheid van de christelijke camping in Italie Nederlandstalige kerkdiensten georganiseerd door VakanZ. De campings zijn heel verschillend, maar op beide campings kunt u optimaal genieten van de ongedwongen en posieve christelijke sfeer!

Christelijke camping in Frankrijk

Christelijke camping Bourgogne ligt in het zuidelijke deel van Frankrijk en is een authentieke Franse camping. Het hoofdgebouw, een heus chateau, en de bijgebouwen zijn in authentieke stijl bewaard gebleven. Alles ademt de typerende Franse sfeer uit, wat een vakantie in Frankrijk aantrekkelijk maakt. De christelijke camping beschikt over goede faciliteiten, prima sanitaire voorzieningen en zeer ruime kampeerplaatsen. Een ideale gezinscamping voor een heerlijke kampeervakantie in Frankrijk!

Christelijk camping in Duitsland

Christelijke camping Eifel ligt op korte afstand. Het is een zeer gezinsvriendelijke camping met tal van faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad en een grote speeltuin. Vanaf de christelijke camping heeft u schitterend uitzicht over het prachtige Duitse heuvellandschap. Een aanrader voor gezinnen die graag verblijven op een christelijke camping in Duitsland!

Christelijke campings in het buitenland

VakanZ organiseert kampeervakanties voor christelijke gezinnen in het buitenland. De door VakanZ geselecteerde campings zijn gezinsvriendelijk en beschikken over diverse faciliteiten. Ook is het mogelijk om met grotere gezinnen op onze christelijke campings te verblijven. Op alle christelijke campings van VakanZ is een recreatieteam actief dat zorgdraagt voor een leuk en afwisselend recreatieprogramma. Ideaal dus voor de kids. Op zondag worden kerkdiensten gehouden.

 

1478