Christelijk vakantiepark Frankrijk

Christelijke vakantieparken Frankrijk

Boek uw christelijk vakantiepark in Frankrijk bij VakanZ! Wij zochten de mooiste locaties voor u op. Bovendien heeft u bij VakanZ ruime keuze uit christelijke vakantieparken in Frankrijk. 
Het kleinschalige maar schitterend gelegen christelijk vakantiepark Franse Alpen Grand Domaine biedt een prachtig uitzicht over het Franse berglandschap. Bergliefhebbers kunnen hun hart ook ophalen op christelijk vakantiepark Franse Alpen. Vanuit dit vakantiepark heeft u fenomenaal uitzicht en brengt de lift u bovendien snel in nog hogere sferen.
Voor een zeer afwisselende omgeving bij de Middellandse Zee én de Pyreneeën kunt u terecht op christelijk vakantiepark Zuid-Frankrijk!
Nieuw in 2023 is ons vakantiepark in het zuiden van Frankrijk: christelijk vakantiepark Pyreneeeën, gelegen aan een prachtig recreatiemeer. Keuze genoeg. Welkom op een christelijk vakantiepark in Frankrijk!

Voor het hele gezin

Op elk christelijk vakantiepark in Frankrijk is een enthousiast recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor het hele gezin! Het recreatieprogramma is afwisselend en gericht op diverse doelgroepen. Ook worden er excursies, sing-ins en kerkdiensten georganiseerd.

Ongedwongen en positieve sfeer

De christelijke vakantieparken van VakanZ staan bekend om hun mooie ligging, de fijne accommodaties en vooral vanwege de ongedwongen en positieve sfeer. Boek nu je vakantiehuis op een christelijk vakantiepark in Frankrijk en geniet van een fijne vakantie!

Christelijk vakantiepark Frankrijk Bourgondie 01VolgeboektNIEUW!

Christelijk vakantiepark Bourgogne

 • Frankrijk
 • DV 7 juli tot 18 augustus 2023
vanaf € 669,- p/w
4 type huisjes gevonden
4 type huisjes gevonden
Christelijke camping Frankrijk Bourgondie 01VolgeboektNIEUW!

Christelijke camping Bourgogne

 • Frankrijk
 • DV 7 juli tot 18 augustus 2023
vanaf € 199,- p/w
3 type huisjes gevonden
3 type huisjes gevonden
Franse Alpen - Frankrijk.jpgVolgeboekt

Christelijk vakantiepark Franse Alpen

 • Frankrijk
 • DV 14 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 849,- p/w
35 type huisjes gevonden
35 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Zuid Frankrijk Pyreneeen 01VolgeboektNIEUW!

Christelijk vakantiepark Pyreneeën

 • Frankrijk
 • DV 21 juli tot 4 augustus 2023
vanaf € 799,- p/w
8 type huisjes gevonden
8 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Franse Alpen Grand Domaine 00Volgeboekt

Christelijk vakantiepark Franse Alpen Grand Domaine

 • Frankrijk
 • DV 28 juli tot 11 augustus 2023
vanaf € 659,- p/w
8 type huisjes gevonden
8 type huisjes gevonden
Christelijk vakantiepark Zuid Frankrijk VakanZ Zwembad 01Binnenkort teboeken

Christelijk vakantiepark Zuid-Frankrijk

 • Frankrijk
 • DV zomer 2024
vanaf € 0,- p/w
5 type huisjes gevonden
5 type huisjes gevonden
Kaart bekijken

Boek je christelijk vakantiepark in Frankrijk!

VakanZ biedt diverse christelijke vakantieparken in Frankrijk. Elk christelijk park in Frankrijk is weer anders. Juist vanwege de verscheidenheid aan christelijke parken in Frankrijk valt er iets te kiezen, niet alleen qua locatie, maar ook als het gaat om de bungalows, vakantiehuizen en faciliteiten op het betreffende park.

Christelijke vakantieparken in Frankrijk zijn populaire vakantiebestemmingen. Frankrijk is een heel mooi vakantieland. Het landschap is heel divers, er zijn veel bezienswaardigheden en het klimaat is heerlijk. Bovendien zijn de christelijke vakantieparken in Frankrijk echte gezinsparken waar genoeg te doen is voor het hele gezin en voor alle leeftijden. 

Recreatieteam christelijke vakantieparken Frankrijk

Op onze christelijke vakantieparken in Frankrijk is een VakanZ-recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en de ouders. VakanZ biedt een uitgebreid recreatieprogramma aan op alle christelijke vakantieparken in Frankrijk. Elke morgen en elke avond zijn er aansprekende activiteiten in de vorm van sport en spel, ontmoeting, etc. Ook worden er excursies georganiseerd door de VakanZ-parkleider.

Kerkdiensten christelijke vakantieparken Frankrijk

Op alle christelijk vakantieparken in Frankrijk worden op zondag kerkdiensten gehouden. Deze Nederlandstalige kerkdiensten vinden plaats op of nabij het vakantiepark. De voorgangers, meestal predikanten, zijn afkomstig uit de breedte van de gereformeerde gezindte. Op zondagavond is er bovendien een sing-in en een preekbespreking. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een kerkgebouw is er op de woensdagavond een zangavond.

Uiteraard kunt u ook een dienst van de lokale kerkelijke gemeente (als die er is) bijwonen. VakanZ voelt zich verbonden met Bijbelgetrouwe christenen wereldwijd en stimuleert het bezoeken van kerkdiensten van lokale kerkelijke gemeenten in het buitenland. Dit kan heel verrijkend zijn, voor het hele gezin. Bovendien bemoedigt u daarmee ook de veelal kleine plaatselijke gemeenten. Indien mogelijk werkt VakanZ dan ook samen met lokale protestantse gemeenten en wordt er ook voor de lokale gemeente gecollecteerd. Dat VakanZ 'eigen' diensten organiseert in het buitenland heeft te maken met de taalbarriere die veel mensen ervaren. Of omdat er in de wijde omtrek van het vakantiepark geen Bijbelgetrouwe gemeente aanwezig is. 

Groot aanbod christelijke vakantieparken in Frankrijk

Christelijk vakantiepark Pyreneeën ligt in het zuiden van Frankrijk, met zicht op de bergen. Het park is opgezet als een typisch Frans dorp en ligt direct aan een recreatiemeer en nabij het kleurrijke kunstenaarsdorpje Carla-Bayle. Dit gezinsvriendelijke vakantiepark beschikt over keurig verzorgde accommodaties voor 4, 6 en 8 personen. Voor actievelingen is er veel te zien en te beleven in de regio. Een aanrader is de stad Foix, maar u kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan het bergstaatje Andorra. Ook een trip naar de kust is mogelijk.

Christelijk vakantiepark Grand Domaine ligt midden in de bergwereld van de Franse Alpen. Een populaire bestemming voor mensen die van de bergen en bergwandelingen houden. Ook wielrenners gaan graag naar deze regio want het park ligt direct aan de col de Madeleine. Het vakantiepark is mooi opgezet en daardoor hebben alle accommodaties uitzicht over de omringende bergen. In het nabijgelegen dorp zijn tal voor voorzieningen. 

Christelijk vakantiepark Zuid-Frankrijk is een echte aanrader voor een zonnige en actieve vakantiebestemming in Frankrijk. Op het vakantiepark vindt u veel faciliteiten waardoor er voor jong en oud veel te doen is. Denk hierbij aan een prachtig binnen- en buiten zwembad, recreatiemeer met zandstrand en bistro, klimpark, restaurant met bar en nog veel meer! Het vakantiepark is ruim opgezet en beschikt over nette vakantiehuizen die verspreid over het park liggen. Ook de omgeving heeft enorm veel te bieden. Op ongeveer een uur rijden ligt de prachtige Middelandse Zee waar u schitterende baaien en authentieke stadjes vindt. Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld het bekende Carcasonne, Narbonne en Perpignan. Voor de actieve gasten zijn er ook veel activiteiten te doen op- en in de omgeving van christelijk vakantiepark Zuid-Frankrijk. Tot de mogelijkheden horen bijvoorbeeld raften, canyoning, bergwandelen en mountainbiken. Kortom, u komt tijd te kort!

Christelijk vakantiepark Franse-Alpen is gelegen in het Franse vakantiedorp Vallandry, hoog op een berg, met prachtig uitzicht over het dal en de omgeving. Het vakantiepark bestaat uit 3 locaties met chalets en appartementen die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. De meeste chalets en appartementen hebben een fantastisch uitzicht over de omgeving en zijn allemaal vrijstaand. Het vakantiedorp beschikt over diverse faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, beachvolleybalveld, voetbalkooi en een stoeltjeslift die u naar de top van de berg brengt. Ook is het mogelijk uw mountainbike mee naar boven te nemen zodat u vanaf de top prachtige afdalingen kunt maken. Het ruige berglandschap leent zich uitstekend voor lange bergwandelingen en mountainbike tochten. Ook zijn er in de omgeving veel outdoor activiteiten mogelijk zoals, raften, canyoning, hydrospeeding en nog veel meer! Daarnaast zijn er talloze leuke bezienswaardigheden in de omgeving van het vakantiepark waaronder het meer van Annecy, het stadje zelf, tignes en Grenoble. Christelijk vakantiepark Franse-Alpen is een perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.

2057