Reviews over VakanZ Gezinsparken

Bij VakanZ Gezinsparken staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Bekijk de reviews van onze gasten en (be)oordeel zelf!

8.9/10
Uit een gemiddelde van
89 beoordelingen
10/10
“Wij zijn fan!”
Wij zijn erg goed te spreken over het concept van VakanZ, we voelen ons er bij thuis.
Afgelopen zomer was onze 4e keer met VakanZ en de kinderen vragen nu al: 'gaan we volgend jaar weer met VakanZ?!'
8/10
“Super fijne vakantie”
Super leuke vakantie gehad. Leuke mensen ontmoet. Voor herhaling vatbaar. Was overigens onze eerst keer met Vakanz
10/10
“Weer een topvakantie gehad!”
Voor de 10e keer met Vakanz! Alleen de jongste dochter van 18 gaat nog mee. En weer een topvakantie gehad!!
10/10
“Complimenten voor VakanZ!”
We zijn al jaren Vakan-Zers. Nu op de dag dat we aankwamen kregen hadden we pech: Direct ziek van Corona. Linearecta naar huis gegaan en gisteren positief nieuws ontvangen: Onze situatie is in zijn geheel beoordeeld en YESSS: We krijgen de 92 procent vergoed via onze annuleringsverzekering. Bij leven en welzijn volgend jaar gaan we dat geld gewoon weer besteden aan: VAKANZ natuurlijk! Back-office met Nunspeet is top gegaan, ook vorig jaar toen we ook met spoed naar huis moesten voor onze moeder die ineens terminaal werd.... DUS: met VakanZ valt te praten! Complimenten! Volgend jaar gaan we gewoon weer ouderwets genieten.... denken en verwachten we! groet, Fam v Os
9/10
“Super voor de kinderen”
Eerste keer meegeweest en is super bevallen. De kinderen zijn nu al bezig met de komende zomervakantie. Dat wordt zeker weten weer VakanZ!
10/10
“Goede service”
We hebben voor de zesde keer geboekt. Door omstandigheden moesten we omboeken naar een ander VakanZ-park omdat mijn vrouw geen vrij kon krijgen. Dit verliep probleemloos. Er werd goed meegedacht en we gaan komende zomer weer met VakanZ mee. De kinderen willen niet anders, want voor hen is er veel te doen. Het programma is erg leuk en als ouders genieten we ook van de activiteiten en de fijne sfeer.
9/10
“Top”
We hebben een topvakantie gehad bij VakanZ
10/10
“Onvergetelijke vakantie gehad!”
Voor het eerst met vakanz mee geweest, onvergetelijk, vooral voor gezinnen met kinderen is het fijn als er een recreatieteam is, echt aan te bevelen
8/10
“Goed voor elkaar!”
Voor de tweede keer met VakanZ op vakantie geweest . We hopen dat er nog heel wat keren mogen volgen. Vakanties als dezen, die mogen er wezen. Voor ons is het klip en klaar VakanZ, daar is het goed voor elkaar!
10/10
“Eens, altijd…”
Eens VakanZ, altijd VakanZ!
10/10
“Aanrader”
Met VakanZ mee is een aanrader voor elk gezin!
9/10
“Fijne organisatie”
VakanZ is een zeer fijne organisatie, die doet wat ze zegt en geeft wat ze beloofd.
10/10
“Prachtige vakantie gehad”
Nu 2 keer een ' vakanz - vakantie ' meegemaakt. We hopen dat er nog vele mogen volgen . Bijzonder mooi voor een gezin met oudere en jongere kinderen . Rust , actie , gezelligheid en verbondenheid omschrijven de vakantie van zomer 2018 .
9/10
“Heerlijke vakantie gehad!”
Wij wilden ook graag een keer met VakanZ op vakantie. Maar vonden het toch best spannend of het een succes zou worden, daarom maar één week geboekt. Maar nu zeggen we, jammer dat we maar één week geboekt hadden. Het was geweldig! Heel leuk team, heel veel te doen voor alle leeftijden. Dus de vraag is nu niet wat gaan we D.V. volgend jaar doen, maar naar welk park van VakanZ gaan we? VakanZ, ga zeker zo door en heel hartelijk bedankt!
10/10
“Mooie en fijne vakanties”
De vakanties die wij hebben mee mogen maken van VakanZ waren in 1 woord geweldig. Zowel Frankenau als Erzberg kijken wij met heel veel genoegen op terug. Voor herhaling vatbaar!!
8/10
“Vertrouwd gevoel”
VakanZ geeft een vertrouwd gevoel, ook als je ver van huis bent.
10/10
“Direct herfstvakantie geboekt”
We zijn zo enthousiast over VakanZ, dat we direct de VakanZ-herfstvakantie hebben geboekt.
8/10
“Erg geschikt voor gezinnen”
De VakanZ-gezinsparken zijn erg geschikt voor gezinnen.
9/10
“Super aanrader voor gezinnen met pubers!”
Met name voor gezinnen met pubers is VakanZ een super aanrader!
9/10
“VakanZ doet het goed”
VakanZ doet het gewoon goed. Wij zijn erg tevreden.
8/10
“Kinderen vonden het geweldig”
We zijn voor het eerst meegeweest met VakanZ. De kinderen vonden het geweldig! Mooi dat het meedoen met activiteiten vrijblijvend is en je ook als gezin je eigen planning kan maken.
10/10
“Uit en toch thuis”
Al vijf jaar op rij zijn we met VakanZ op vakantie geweest. Wat ons betreft komen er nog heel veel jaren bij. We voelen ons uit en toch thuis!
10/10
“Een grote familie”
Acht jaar geleden hebben we het al gezegd en we zeggen het nog steeds: VakanZ: één grote familie! Ga vooral zo door!
9/10
“Waardevol concept”
VakanZ biedt een prachtig en waardevol concept. Ga zo door!
9/10
“Vakanties met meerwaarde”
Wij willen VakanZ bij deze veel sterkte en zegen toewensen om deze verantwoorde vakanties te blijven organiseren. Vakanties met meerwaarde mogen het genoemd worden.
8/10
“Overtrof onze verwachtingen”
We zijn deze zomer voor de eerste keer mee weest met VakanZ. Het was in 1 woord, geweldig. Het overtrof onze verwachtingen !
8/10
“Feestje voor het gezin”
VakanZ 2017 was voor ons een feestje voor het hele gezin!
10/10
“Fantastische VakanZie gehad!”
We hebben weer een topvakantie achter de rug. Ga zo door VakanZ!
8/10
“Ook voor volwassenen heel gezellig”
Wil je een leuke vakantie waar alle kinderen aan hun trekken komen, dan is VakanZ een prima optie. Ook voor volwassenen is het heel gezellig.
8/10
“Vakantie met meerwaarde”
Vakantie met een méérwaarde in alle opzichten.
9/10
“Meerwaarde is bezinning”
VakanZ bood afgelopen zomer in een fijne omgeving het prima vakantiegevoel. Een absolute meerwaarde is dat er ook in de vakantietijd voldoende plaats is voor bezinning. Van harte aanbevolen voor 2017!
9/10
“Wij zijn erg tevreden en raden VakanZ iedereen aan!”
VakanZ is een prima organisatie die zich inzet voor alle leeftijden. Met name voor jongeren vanaf 13 jaar. Juist vanaf die leeftijd is het belangrijk om naast gezelligheid ook ruimte te hebben voor een goed gesprek. VakanZ heeft keuze uit verschillende soorten parken: voor ieder wat wils. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om ook eens op VakanZ te gaan om de goede sfeer te proeven. Echt de moeite waard!
8/10
“Ontspanning en bezinning”
Bij VakanZ is het voor de zesde achtereenvolgende keer een hele fijne vakantie geworden. Ontspanning en bezinning: geweldig!
9/10
“Waardevolle vakantie”
We hebben een waardevolle vakantie gehad, in eigen sfeer met gelijkgezinden. Het was uitstekend.
9/10
“Mooie vakantie”
VakanZ, weer bedankt voor alles wat jullie organiseren. We mogen terugzien op een mooie vakantie!
10/10
“Kinderen gaan graag weer”
Weer een heerlijke vakantie gehad bij VakanZ, en dat al voor de zevende keer. Kinderen gaan graag weer.
9/10
“Fijne vakantie in positieve sfeer”
We hebben weer een fijne vakantie gehad in positieve sfeer. We hebben mooie, blijvende herinneringen meegenomen naar huis.
10/10
“Supervakantie!”
We hebben genoten. Met het geweldige VakanZ-recreatieteam heb je een supervakantie.
8/10
“Voor herhaling vatbaar”
Wij zijn afgelopen zomer voor het eerst met VakanZ geweest. Het was erg leuk voor de kinderen en zeker voor herhaling vatbaar.
9/10
“Voor het eerst geboekt”
Dit jaar hebben we voor het eerst geboekt bij VakanZ. Dat is voor herhaling vatbaar. Volgend jaar weer!
8/10
“Kinderen hebben snel contact”
Dit jaar zijn we voor het eerst met VakanZ op vakantie gegaan. We moesten even een drempel over, maar al snel bleek dat je bij VakanZ lekker vrij gelaten wordt. De kinderen kregen snel leuk contact met andere kinderen en het was reuze gezellig. Volgend jaar weer!
10/10
“Fijne vakantie voor het hele gezin”
VakanZ biedt een fijne vakantie voor het hele gezin.
9/10
“Kampeerspullen verkocht”
Na negen jaar kamperen zijn we schoorvoetend naar een van de VakanZ-parken gereden. Maar na twee weken wilden we niet meer weg. Wat een prachtige vakantie en wat een fijne sfeer. Alle kampeerspullen zijn verkocht en wij gaan graag DV volgend jaar weer met VakanZ.
9/10
“VakanZ staat op nr. 1”
Afgelopen zomer hebben we als vanouds weer een fantastische VakanZ-vakantie gehad. Inmiddels hebben we de meeste VakanZ-parken bezocht en nog steeds staat een vakantie bij VakanZ op nr. 1!
10/10
“Aanrader voor gezinnen met opgroeiende kinderen”
We hebben opnieuw voor een VakanZ-park gekozen en op nieuw geen spijt van gehad. VakanZ is aan te bevelen aan alle gezinnen met opgroeiende kinderen die willen leven vanuit het Woord van God. Dat schept tijdens de vakantie eenheid in de verscheidenheid die er ook mag zijn.
9/10
“Onze dochter van 20 wil nog steeds mee!”
We zijn nu voor de achtste keer meegeweest en onze dochter van bijna 20 wil nog steeds mee met haar vriend. Dat zegt wel wat en we vinden dat uiteraard heel fijn en gezellig. Zelf hopen we in november de werkweek voor 50-plussers uit te gaan proberen. We zijn heel benieuwd.
8/10
“Een grote familie”
Na 6 keer op VakanZ geweest te zijn zeggen wij het nog steeds: VakanZ, één grote familie!!!
9/10
“Fijne sfeer en oog voor elkaar”
We hebben een fijne vakantie gehad. Voor iedereen was er genoeg te doen. De sfeer is fijn en er is oor en oog voor elkaar.
8/10
“Activiteiten voor jongeren groot pluspunt”
We zijn afgelopen zomer voor de vijfde keer met VakanZ weggeweest. Groot pluspunt is dat er voor de jongeren ook wat wordt gedaan. Dat is een belangrijke reden dat we elke keer voor VakanZ kiezen.
8/10
“Geen zorgen”
Het is als gezin ontzettend fijn om op een VakanZ-park te verblijven. Als ouders hoef je geen zorgen om ze te hebben of activiteiten wel geoorloofd zijn. Ook voor de kinderen is het fijn om in eigen sfeer vakantie te houden.
9/10
“Erg leuk: volgend jaar weer”
Volgens onze 16-jarige dochter: bij VakanZ is het erg leuk. Veel jongeren, veel activiteiten en volgend jaar weer!
9/10
“In één woord: geweldig!”
We zijn net terug van onze eerste ervaring met VakanZ. We vonden het in één woord geweldig! De saamhorigheid is groot, je bent als het ware een grote familie en je voelt je er snel thuis. Ga zo door en wij geven het door!
9/10
“Dochters gaan nog lang mee als we bij VakanZ boeken”
Dit jaar was onze eerste VakanZ-vakantie. We hebben met name op verzoek van onze dochters van 15 en 17 bij VakanZ geboekt. Ze hebben beloofd dat ze nog heel lang met ons meegaan als we bij VakanZ blijven boeken :)
10/10
“Heel leuk en voor de kids geweldig!”
Het was voor ons de eerste keer deze zomer, maar we willen een ander jaar weer. VakanZ is heel leuk en vooral voor de kids geweldig!
8/10
“Ontspannen vakantie in eigen sfeer”
Het was met recht een ontspannen vakantie in eigen sfeer. Ook mochten we als 'groep' een bemoediging zijn voor andere christenen (denk aan kerkdiensten en zangavonden).
9/10
“Twee heerlijke weken gehad”
We hebben twee heerlijke weken gehad, mede namens een fantastisch VakanZ-team. Bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben betekend. De kinderen willen volgend jaar wel weer met VakanZ op vakantie.
8/10
“Voor het zevende jaar!”
Wij gingen voor het zevende jaar met onze inmiddels volwassen kinderen naar een VakanZ-park. Dat zegt genoeg!
9/10
“Eerste ervaring was fantastisch”
Onze eerste VakanZ-vakantie was fantastisch. We hopen dat er nog vele volgen met onze puberkinderen.
9/10
“Christelijke sfeer zonder strenge regels”
De VakanZ-parken zijn fijn en aantrekkelijk door de christelijke sfeer en omdat er geen strenge regels zijn. Er wordt veel georganiseerd. Je kunt hier gebruik van maken, maar dat hoeft niet. Alles is vrijblijvend en dat moet wat ons betreft zo blijven. Daarom gaan we graag naar de VakanZ-gezinsparken.
9/10
“Bedankt voor jullie inzet!”
Beste VakanZ-medewerkers, inmiddels voelen wij ons als ouwe getrouwe van VakanZ. We hebben opnieuw een hele leuke vakantie gehad. We mochten genieten van de prachtige natuur en we willen hartelijk danken voor jullie inzet. Het was geweldig.
9/10
“Waardering voor inzet recreatieteam”
Met name onze oudere kinderen genieten van een vakantie met VakanZ. We waarderen de inzet van het recreatieteam. Bovendien kunnen we op zondag gewoon naar de kerk. De predikant die op ons park voorging preekte niet alleen fijn; hij was ook aanwezig bij de sportieve activiteiten. Dat hebben we bijzonder gewaardeerd.
10/10
“Aanrader”
Vakantie met VakanZ: ik raad het iedereen aan!
8/10
“Hopelijk gaat VakanZ op deze manier door!”
We hopen dat VakanZ op deze manier door mag en kan gaan. Het is een voorrecht dat je op vakantie gaat en niet hoeft te zoeken om ver een kerkdienst te bezoeken. Ook de sing-ins en de zangavonden maken de vakantie tot meerwaarde.
9/10
“VakanZ is een ander woord voor geslaagde vakanties”
Wij gaan al vier jaar met VakanZ mee en wij hopen dat dit nog lang zo mag blijven. VakanZ is een ander woord voor "geslaagde vakanties".
9/10
“Je komt als onbekende en gaat als bekende”
Je komt als onbekende aan, je gaat als bekende naar huis. Zeker wij, omdat we de sleutel van de dak koffer thuis hadden laten liggen. We zijn prima geholpen door bijna heel het park. Iedereen vroeg hoe het is afgelopen. We kregen hem dezelfde avond nog open. De belangstelling was enorm. 't Was even balen, maar wel leuk en lachen.
8/10
“Genoten van contacten en kerkdiensten”
We hebben genoten van veel dingen, maar zeker ook van de contacten, de kerkdiensten en de sing-ins. Deze activiteiten zijn goud waard voor VakanZ.
8/10
“Aanrader voor ontspannen vakantie in vertrouwde sfeer”
Voor de derde keer een fantastische vakantie gehad met VakanZ. VakanZ is echt een grote familie aan het worden. Ieder jaar kom je weer bekenden tegen. Een aanrader voor een ontspannen vakantie in vertrouwde sfeer!
9/10
“VakanZ: voor ieder wat wils!”
Voor ieder wat wils! Actief of liever een boek? Zelfs binnen één gezin is dit prima te realiseren. Voor ons is het probleem van verschillende interesses opgelost met het VakanZ-concept. VakanZ is ook aan te raden voor gezinnen waarbij één van de ouders mindervalide is. Je kunt dan toch betrokken zijn bij veel onderdelen en je man of vrouw kan er ook naar behoeft op uitgaan met de groep.
8/10
“Geslaagde vakantie gehad”
Ook dit jaar hebben we weer een geslaagde en gezellige vakantie gehad met VakanZ. Leuk dat er gezinnen zijn met kinderen en jongeren van verschillende leeftijden.
9/10
“De kinderen willen niets anders”
Heerlijk voor de 7e keer "op Vakanz" geweest. De kinderen willen niet meer anders. We voelen ons thuis als we met Vakanz van huis zijn..​
9/10
“Alle verwachtingen overtroffen”
Dit was onze tweede VakanZ-ervaring. En het heeft alle verwachtingen overtroffen. Wat een sfeer en eensgezindheid op het park! Heel erg bedankt.
9/10
“Grote inzet en betrokkenheid”
Dank voor de organisatie, de parkleider en het recreatieteam die onze eerste VakanZ-vakantie door hun grote inzet en betrokkenheid tot een heerlijk verblijf maakten.
10/10
“Complimenten voor VakanZ”
Wij raden iedereen aan een vakantie te boeken bij VakanZ!! Echt fantastisch. Onze complimenten voor deze organisatie.
9/10
“Vakantie had niet beter gekund”
We hebben een hele fijne vakantie gehad, het had niet beter gekund. Je hoeft niet veel speelgoed mee te nemen, want dat komt niet eens uit de doos. Het was net één grote familie, met veel plezier en gezelligheid. We kunnen VakanZ iedereen aanraden
8/10
“Christelijke identiteit is meerwaarde”
We hebben een hele mooie vakantie gehad. Schitterende omgeving en vooral de activiteiten die het recreatieteam organiseert en de christelijke identiteit geven de vakantie van VakanZ een meerwaarde.
9/10
“Opnieuw genoten”
Wij hebben opnieuw genoten van twee heerlijke, leuke en gezellige vakantie. Zeker voor herhaling waard.
9/10
“Ouders en kinderen hebben genoten!”
Het is de vraag wie er meer van de vakantie genoten hebben, de kinderen of wij als ouders!​
8/10
“Volgend jaar weer!”
We zijn voor de vijfde keer op VakanZ geweest en hebben weer genoten van de sfeer, kerkdiensten, het zingen enz. Onze jongens willen volgend jaar weer, dus dat spreekt voor zich. Ga zo door!
9/10
“Fijne vakantie”
We kijken terug op een fijne vakantie. Er werden leuke dingen georganiseerd, met gezellige ontmoetingen in eigen sfeer!
9/10
“VakanZ is gewoon gezellig”
VakanZ is gewoon gezellig! Wij voelen ons er prima thuis.
8/10
“Volgend jaar weer op VakanZ!”
Het is voor ons de eerste keer dat wij via VakanZ op vakantie zijn geweest. Dit is ons en onze kinderen goed bevallen. Volgend jaar hopen we weer bij VakanZ te boeken.
8/10
“Goed naar ons zin gehad”
Wij gingen voor het eerst naar een vakantiepark van VakanZ en we hebben het er goed naar ons zin gehad. Zo goed dat het zeker voor herhaling vatbaar is.
8/10
“Voor herhaling vatbaar”
Wij hebben genoten van onze vakantie, voor herhaling vatbaar. Vooral ook de kerkdiensten, sing-ins en zangavonden gaven ons toch een stukje meerwaarde aan onze vakantie.
8/10
“Open, vriendelijke sfeer”
We hebben VakanZ als reisorganisatie als heel positief ervaren. De duidelijke brochure vooraf was erg leuk als voorbereiding op de vakantie. Ook de kerkdiensten waren heel fijn. De medewerkers waren vriendelijk, kortom er was een open een vriendelijke sfeer. Heel goed!
9/10
“VakanZ-concept is prima”
Prima vakantie gehad. Gezellig en leuk recreatieteam. Ook een prachtige omgeving. Het VakanZ-concept is prima. Ga zo door!
9/10
“Voor kinderen van alle leeftijden van alles te doen!”
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Juist omdat er voor de kinderen van alle leeftijden van alles te doen was, hebben wij als ouders ook echt vakantie gehad.
9/10
“Aansprekend voor het hele gezin”
We hebben voor de tweede keer genoten van een fijne vakantie op een VakanZ-park. Doordat er voor alle leeftijden activiteiten zijn is het aansprekend voor het hele gezin. We laten onze kinderen met een gerust hart het park op gaan, het voelt vertrouwd aan. We zijn ook erg blij met de zondagse diensten. We hopen dat VakanZ in de toekomst op meer locaties parken heeft. Ga zo door VakanZ!
9/10
“Zondagen zijn echt zondag”
Hele fijne vakantie gehad op een van de VakanZ-parken. Prima activiteitenteam. En de zondagen zijn echt zondag mede door de fijne diensten
9/10
“Fijne en gezellige vakantie gehad”
We hebben een fijne en gezellige vakantie gehad. Een van de kinderen vroeg in de eerste vakantieweek al of we gelijk voor volgend jaar wilden boeken. Hij had al afspraken gemaakt met zijn nieuwe vrienden.
Schrijf zelf een beoordeling
(Wordt niet gepubliceerd)
1235