Over VakanZ

VakanZ is een snelgroeiende christelijke reisorganisatie, gevestigd te Nunspeet. VakanZ is sinds 2002 actief in de vakantiebranche en is met bijna 20 jaar ervaring uitgegroeid tot de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken. Daarnaast houdt VakanZ zich middels diverse labels bezig met de verhuur van individuele vakantiehuizen tot het beheer van complete vakantieparken in binnen- en buitenland.

Onze belangrijkste activiteiten

VakanZ is specialist in christelijke vakantieparken. Deze vakantieparken worden geheel of gedeeltelijk door VakanZ afgehuurd. Op alle christelijke vakantieparken is een enthousiast recreatieteam actief dat aansprekende en verantwoorde activiteiten organiseert voor jong en oud. Ook worden er excursies, outdooractiviteiten, sing-ins en (reformatorische kerkdiensten georganiseerd. De vakantieparken liggen niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Italie. 
Daarnaast is VakanZ actief in de verhuur van individuele vakantiehuizen en algemene vakantieparken in tal van Europese landen. Het uitgebreide aanbod treft u aan op VakanZ.nl

De informatie hieronder heeft met name betrekking op onze christelijke vakantieparken, de VakanZ-gezinsparken.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

VakanZ-gezinsparken biedt grote verscheidenheid aan accommodaties: bungalows, chalets, appartementen, luxe villa's. Voor elk wat wils, van eenvoudig tot luxe, van 2 tot 24 personen. Dankzij het zorgvuldig geselecteerde aanbod vindt iedereen het vakantiehuis dat bij hem of haar past. VakanZ is blijvend bezig met het uitbreiden van het aanbod. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en er wordt hard gewerkt om onze gasten onbekommerd te laten genieten van hun vakantie.

Betrokken medewerkers

Bij ons servicekantoor kunt u telefonisch en per e-mail terecht voor vragen, advies en het maken van een reservering. Onze betrokken medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. We denken met u mee en we doen er alles aan om onze service te optimaliseren. De ultieme uitdaging voor onze medewerkers is een hoge klanttevredenheid!

Informatieve website

Een vakantiehuis boeken via Gezinsparken.nl gaat eenvoudig en veilig. Een ervaren team werkt continue aan het optimaliseren van het gebruiksgemak van onze website. Transparantie vinden we buitengewoon belangrijk. Daarom zetten we alle bijkomende kosten op een rijtje zodat u precies weet wat uw vakantie kost. Van elk vakantiepark en vakantiehuis geven we een realistische beschrijving en een uitgebreide foto-reportage.

Service, ook op locatie

Een van de sterke punten van VakanZ is dat wij klaarstaan wanneer u ons nodig heeft, ook op locatie. Op de VakanZ-parken wordt u verwelkomd door onze parkleiders en recreatieteams. Mocht er iets aan de hand zijn met uw vakantiehuis en u komt er niet uit met de receptie van het park, kunt u zich tot de VakanZ-parkleider wenden. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met ons servicekantoor. Is er een noodgeval tijdens de vakantie? Dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar via een speciaal noodnummer.

Ik hoop dat onze website u een goede indruk geeft van onze organisatie en onze werkwijze.
Heeft u vragen of suggesties over onze dienstverlening?
Laat het mij weten via info@vakanz.nl en ik beantwoord uw bericht zo spoedig mogelijk.
Namens onze betrokken medewerkers wens ik u veel plezier bij het uitzoeken van uw vakantie. 

Met gastvrije groet,

Martien van der Zwan (directeur)

 


 

1483