Christelijke vakantieparken Tsjechie
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantieparken Tsjechië

Altijd al een keer naar Tsjechie gewild? Boek dan uw bungalow op ons christelijk vakantiepark in Oostenrijk op de grens met Tsjechie. Het voordeel van deze locatie is dat u gebruik kunt maken van tal van faciliteiten en genieten kunt van het natuurschoon en de vele bezienswaardigheden in Tsjechie. Uiteraard ontbreekt het VakanZ-recreatieteam niet. Ook worden er reformatorische kerkdiensten gehouden.

Alle filters (0)
Verfijn uw selectie
Bekijk items

Christelijke vakantieparken Tsjechië

Er zijn geen accomodaties beschikbaar in deze periode.

Bekijk alle accomodaties

Tsjechië

Tsjechie is een fantastisch vakantieland met vele mogelijkheden. VakanZ biedt op de grens met Tsjechie een prachtig christelijk vakantiepark aan met veel faciliteiten. Een prachtige uitvalsbasis om Tsjechie te verkennen. Op alle christelijke vakantieparken is een VakanZ-recreatieteam actief. Er is een aansprekend recreatieprogramma en op zondag worden kerkdiensten gehouden. Geniet van de ongedwongen en positieve sfeer op een van de christelijke vakantieparken!

Christelijk vakantiepark in Tsjechie
Christelijk vakantiepark Oostenrijk - Tsjechie ligt op de grens tussen beide landen. Een unieke locatie! U profiteert van de Oostenrijkse luxe, maar kunt er volop op uit in Tsjechie en Oostenrijk. Het vakantiepark ligt direkt aan de oever van de idyllische Herrensee, omringd door een prachtige heuvellandschap. Het christelijk park heeft zeer veel faciliteiten, waaronder een zwembad, en is dus echt een familievriendelijke vakantiebestemming. De vakantieregio Waldviertel staat bekend om het prachtige glooiende en gevarieerde heuvellandschap met veel bossen, weiden, meertjes en riverieren. In de directe omgeving van het park valt veel te zien en te beleven. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Tsjechische Zuid-Bohemen en in het Oostenrijkse Waldviertal. Er zijn tal van wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes. U kunt heerlijk relaxen aan het meer of golfen op het mooie terrein naast het park. En wat te denken vane een bezoek aan bekende steden als Praag en Wenen?

Bekijk ook:

2061