Christelijke vakantieparken

Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantiesite

Op zoek naar een christelijke vakantiesite met een groot aanbod aan christelijke vakantieparken, algemene vakantieparken en individuele of particuliere vakantiehuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! VakanZ biedt comfortabele appartementen, betaalbare bungalows, grote vakantiehuizen en luxe vakantievilla's. 

Christelijke vakantieparken
Op onze vakantiesite Gezinsparken.nl treft u een ruim aanbod aan van christelijke vakantieparken in Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Nederland en Tsjechie. De vakantieparken hebben over het algemeen een rustige ligging in een mooie omgeving en er kunnen veel uitstapjes worden gemaakt. Op elk christelijk park is een VakanZ-recreatieteam actief dat aansprekende activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en hun ouders. Tevens worden leuke excursies in de omgeving georganiseerd. We hechten aan de zondagsrust en organiseren kerkdiensten in het buitenland zodat u de zondag kunt doorbrengen zoals u gewend bent. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de beschrijving van ons unieke VakanZ-concept. Dat het concept breed wordt gewaard blijkt uit de reviews.

Christelijke campings
Op onze vakantiesite Gezinsparken.nl treft u tevens enkele christelijke campings aan in Nederland en Italie. Op deze campings is een leuk recreatieprogramma onder begeleiding van een enthousiast VakanZ-recreatieteam. Het zijn gezellige en vooral gezinsvriendelijke campings waar christelijke families zich helemaal thuisvoelen. 

Christelijke seniorenvakanties
Op onze vakantiesite Gezinsparken bieden we aantrekkelijke christelijke seniorenvakanties. Ga er samen met andere christelijke senioren tussenuit en geniet van de prachtige omgeving. Het recreatieprogramma is geheel vrijblijvend!

Christelijke klusvakanties voor senioren
Leuk en origineel zijn de klusvakanties die op onze vakantiesite Gezinsparken.nl worden aangeboden. Een ideale mogelijkheid voor actieve senioren die het leuk vinden om werkzaamheden te combineren met een weekje ''er tussenuit'!

Wintersportvakanties
Populair zijn de wintersportvakanties voor christelijke gezinnen die te vinden zijn op onze vakantiesite Gezinsparken.nl. Uit het aanbod blijkt dat een christelijke wintersportvakantie niet duur hoeft te zijn!

Algemene vakantieparken
VakanZ biedt vele algemene vakantieparken aan, in binnen en buitenland. Dankzij het veelzijdige aanbod op deze overzichtelijke vakantiesite vindt u het vakantiepark dat bij u past. U heeft ruime keus uit tientallen vakantieparken in vrijwel alle Europese landen!

Individuele of particuliere vakantiehuizen
VakanZ beschikt over een breed en gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen, chalets, bungalows en groepsaccommodaties. Voor elk wat wils, van eenvoudig tot luxe. Dankzij het zorgvuldig geselecteerde aanbod op de vakantiesite VakanZ.nl vindt iedereen het vakantiehuis dat bij hem of haar past.

1715