Christelijke vakantieparken
Zoek door ons aanbod

Christelijke vakantiesite

Welkom op de christelijke vakantiesite Gezinsparken.nl. Wij bieden een groot aanbod aan christelijke vakantieparken, christelijke campings, christelijke reizen, maar ook algemene vakantieparken en particuliere vakantiehuizen. Op deze vakantiesite treft u al onze reisproducten aan. Dankzij het veelzijdige aanbod op onze overzichtelijke vakantiesite vindt u de christelijke vakantie die bij u past. Veel plezier bij het uitzoeken van uw vakantie!

Dordogne-bw1

Christelijke vakantieparken

VakanZ is de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland. De vakantieparken hebben een rustige ligging in een mooie omgeving en er kunnen veel uitstapjes worden gemaakt. Op elk christelijk park is een recreatieteam actief dat aansprekende activiteiten organiseert voor kinderen, jongeren en hun ouders. Op zondag zijn er kerkdiensten.
> Bekijk christelijke vakantieparken

Christelijke camping Italie VakanZ 01a

Christelijke campings

Christelijke reisorganisatie VakanZ biedt op de vakantiesite Gezinsparken.nl christelijke campings aan in Nederland en Duitsland. Op deze campings is een leuk recreatie programma onder begeleiding van een enthousiast VakanZ-recreatieteam. Het zijn gezellige en vooral gezinsvriendelijke campings.
> Bekijk christelijke campings 

22. WINTERSPORT vakantiepark Duitse Alpen

Christelijke wintersportvakanties

Populair zijn de wintersportvakanties voor christelijke gezinnen die te vinden zijn op onze vakantiesite Gezinsparken.nl. Uit het aanbod blijkt dat een christelijke wintersportvakantie niet duur hoeft te zijn!
> Bekijk wintersportvakanties

Christelijke jongerenreis Frankrijk Pyreneeen 04

Christelijke jongerenreizen

De leukste christelijke jongerenreizen boek je bij VakanZ. Naast sportieve wintersport vakanties zijn er ook actieve zomerreizen. Vakanties boordevol actie. Maar ook vakanties met meerwaarde: naast de gezelligheid en de aansprekende sportieve activiteiten gaat ook de Bijbel open tijdens onze christelijke groepsreizen.
> Bekijk christelijke jongerenreizen 

0120060001_04.jpg

Algemene vakantieparken

VakanZ biedt vele algemene vakantieparken aan, in binnen- en buitenland. Dankzij het veelzijdige aanbod op onze overzichtelijke vakantiesite vindt u het vakantiepark dat bij u past. U heeft ruime keus uit tientallen vakantieparken in vrijwel alle Europese landen!
> Bekijk algemene vakantieparken

Vakantiehuizen

Particuliere vakantiehuizen

VakanZ beschikt over een breed en gevarieerd aanbod vakantiehuizen, chalets, bungalows, luxe villa's en groepsaccommodaties. Voor elk wat wils, van eenvoudig tot luxe. Dankzij het zorgvuldig geselecteerde aanbod op de vakantiesite VakanZ.nl vindt iedereen het vakantiehuis dat bij hem of haar past.
> Bekijk particuliere vakantiehuizen

Christelijke seniorenvakanties Casa Familia Salland 08

Christelijke senioren vakanties

Op onze vakantiesite Gezinsparken bieden we aantrekkelijke christelijke seniorenvakanties. Ga er samen met andere christelijke senioren tussenuit en geniet van de prachtige omgeving. Het recreatieprogramma is geheel vrijblijvend!
> Bekijk christelijke seniorenvakanties

Klusweken Casa Familia Salland 01

Christelijke klusvakanties

Leuk en origineel zijn de klusvakanties die op onze vakantiesite Gezinsparken.nl worden aangeboden. Een ideale mogelijkheid voor actieve senioren die het leuk vinden om werkzaamheden te combineren met een weekje 'er tussenuit'!
> Bekijk klusvakanties

Christelijke vakantieparken

Groot aanbod christelijke vakantieparken

VakanZ biedt als christelijke reisorganisatie christelijke vakantieparken in Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechie, Italië en Nederland. Op de christelijke vakantieparken organiseert VakanZ christelijke gezinsvakanties. Er worden activiteiten georganiseerd door onze enthousiaste recreatieteams. Op zondag kunt u reformatorische kerkdiensten in het buitenland bezoeken. Kenmerkend voor de christelijke gezinsparken is de positieve en ongedwongen sfeer en uiteraard de zondagsrust. VakanZ heeft een geheel eigen en uniek concept ontwikkeld. Het VakanZ-concept wordt breed gewaardeerd zo blijkt uit de reviews van onze gasten. Met 21 christelijke vakantieparken is VakanZ de grootste aanbieder van christelijke vakantieparken in heel Europa.

Christelijke vakantieparken voor gezinnen

VakanZ organiseert bijn 20 jaar betaalbare christelijke vakanties voor gezinnen. Onze doelgroep bestaat uit christelijke gezinnen. Jongeren zijn uiteraard hartelijk welkom, samen met hun ouders. Het merendeel van de gezinnen die kiezen voor een christelijk vakantiepark van VakanZ heeft een christelijk-reformatorische identiteit. De sfeer op onze christelijke vakantieparken is ongedwongen. U zult zich snel thuis voelen en uw kinderen zullen snel vrienden maken. 

Christelijke vakantieparken op mooie locaties

De christelijke vakantieparken liggen op mooie locaties, waar veel te doen is voor jong en oud. Terwijl de kinderen druk zijn met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of meedoen aan het uitgebreide recreatieprogramma, kunt u heerlijk ontspannen. Op de christelijke vakantieparken in BelgieDuitslandFrankrijkItaliëNederland en Oostenrijk kunt u verschillende soorten accommodaties boeken, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen, soms zelfs met privésauna. VakanZ houdt nadrukkelijk rekening met de verschillende wensen en het gezinsbudget. Op deze wijze kan elk gezin betaalbaar op vakantie in eigen sfeer. Hoewel de christelijke vakantieparken variëren, liggen ze veelal rustig en midden in de natuur. Veelal zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een receptie, wasserette, restaurant, voetbalveld, volleybalveld. Sommige christelijke vakantieparken beschikken over een zwembad.

Christelijke vakantieparken met aansprekend recreatieprogramma

Als de kinderen het leuk hebben, dan heeft u een fijne vakantie. Dat weten we bij VakanZ maar al te goed. Daarom is er voor kinderen en jongeren veel te beleven op de christelijke vakantieparken van VakanZ. VakanZ biedt dagelijks een aansprekend en geheel vrijblijvend programma aan, onder leiding van onze enthousiaste recreatieteam. De activiteiten zijn afgestemd op zowel kleine kinderen (vanaf 4 jaar), oudere kinderen, als op tieners en jongeren. Ook voor de ouders organiseren we activiteiten. Het dagprogramma is bewust niet overvol gepland; er moet immers ook voldoende tijd overblijven om er met uw eigen gezin op uit te gaan.. Vrijwel elke avond is er wel iets te doen, bijvoorbeeld een volleybal- of voetbaltoernooi, kampvuur, etc. U kunt dus met uw hele gezin op vakantie, ook als er uiteenlopende leeftijden zijn. Bijzondere aandacht schenken we aan de avondprogramma's voor tieners +16 jongeren. Veel ouders vinden het fijn dat hun oudere kinderen meegaan op vakantie. VakanZ speelt daar goed op in door voor hen speciale (avond)activiteiten te organiseren.  Op vrijwel elk christelijk vakantiepark worden gezamenlijke excursies georganiseerd waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Indien mogelijk worden er ook outdoor activiteiten gehouden.

Christelijke vakantieparken met kerkdiensten, sing-ins en zangavonden

Naast ontspanning worden er op de christelijke gezinsparken ook momenten van bezinning geboden. VakanZ organiseert Nederlandstalige kerkdiensten die in de nabijheid van het park gehouden worden. De kerkdiensten in het buitenland hebben een reformatorische karakter. Tijdens de kerkdiensten gaan predikanten voor uit de gereformeerde gezindte. U kunt de zondag invullen, zoals u dat thuis gewend bent. Daarnaast worden ook sing-ins en zangavonden georganiseerd. 

Christelijke vakantieparken met service ter plaatse

 Uiteraard zijn VakanZ-medewerkers ter plaatse. Zij maken u wegwijs op het park en staan u met raad en daad bij. Als er iets zou gebeuren, staat u er niet alleen voor. In de meeste gevallen is een VakanZ-parkleider (samen met zijn gezin) aanwezig. De parkleider stuurt het VakanZ-recreatieteam aan, zorgt dat alles soepel verloopt en fungeert als uw aanspreekpunt. 

Christelijke wintersportvakanties

Leuk zijn ook onze christelijke wintersportvakanties. Op verschillende locaties is VakanZ ook tijdens de wintersportvakantie actief en kunt u als gezin genieten van een fantastische wintersport. De wintersportlocaties liggen vlakbij betaalbare skigebieden in Duitsland en Oostenrijk. VakanZ biedt daar niet alleen service, maar organiseert ook sfeervolle activiteiten. Op zondag zijn er Nederlandstalige kerkdiensten.

1715