Christelijke vakantieparken

Servicepagina zomervakantie

Beste familie, 

De zomervakantie komt naderbij. VakanZ is volop bezig met de voorbereidingen voor uw vakantie. Om uw aankomst op het park en uw vakantie zo soepel mogelijk te laten verlopen maken we u attent op een aantal aandachtspunten. 

Bestellingen / juiste aantal personen
Het is belangrijk dat u uw bestellingen (bijvoorbeeld bedlinnen, kinderbed en/of kinderstoel) checkt op uw bevestiging/factuur. Ook het juiste aantal personen is van belang. Indien u uw bestellingen wilt wijzigen of als er meer of minder personen meegaan, vragen we u vriendelijk dit voor uiterlijk 1 juli per mail (info@vakanz.nl) aan ons door te geven. 

 

EHBO/BHV
Bent u in bezit van een BHV en/of EHBO-certicicaat en wilt u uw vaardigheden inzetten in geval van calamiteiten tijdens de vakantie? Dat stellen we bijzonder op prijs. U kunt zich aanmelden via info@vakanz.nl. Wij geven u naam dan door aan de VakanZ-parkleider zodat hij in geval van een calamiteit een beroep op u kunt doen.

 

Organisten
Voor de zondagse diensten, sing-inns en zangavonden zijn we op zoek naar bij voorkeur ervaren organisten. U kunt zich per mail aanmelden (info@vakanz.nl). We stellen op prijs indien u aangeeft wat het niveau is en in welke mate u ervaring hebt in met name het begeleiden van erediensten.

 

Sociale media
VakanZ is actief op zowel Facebook als Instagram (vakanznl). Binnenkort presenteren we de recreatieteams. Indien u (en uw kinderen) actief zijn op genoemde social media raden we u aan VakanZ te 'liken' zodat u op de hoogte kunt blijven. Ook tijdens uw verblijf zullen we regelmatig berichten en foto's posten.

 

Informatiebrochure
Eind juni ontvangt u via de post de uitgebreide informatiebrochure met tal van uittips. Op de website Gezinsparken.nl treft u overigens ook al veel informatie aan over zowel het vakantiepark als de omgeving. 

 

Voucher
We sturen u voor 1 juli de voucher per mail toe. Indien u naar vakantiepark Bad Bentheim of Cochem gaat, wordt de voucher ter plaatse uitgereikt.

 

Recreatieprogramma
Uiterlijk twee weken voor vertrek ontvangt u per mail het recreatieprogramma. 


Verstrekken mobiele nummer
Indien u of een van uw gezinsleden gebruik maakt van Whatsapp raden we u aan uw mobiele nummer door te geven. Wij geven uw nummer dan door aan de VakanZ-parkleider die u tijdens uw verblijf persoonlijk (we maken géén groepsapp aan) op de hoogte kan houden van bijvoorbeeld wijzigingen in het programma en excursies. Direct na uw verblijf wist de parkleider uw mobiele nummer. Daarnaast kunt u ook aangeven of uw mobiele nummer ook gebruikt mag worden voor andere berichten van VakanZ (maximaal 12 berichten per jaar). Let wel: u bent niet verplicht om uw mobiele nummer door te geven en u kunt eventuele wijzigingen in het programma ook altijd inzien op het mededelingenbord op het vakantiepark.

 

Privacywetgeving
Het zal u niet ontgaan zijn dat de privacywetgeving is aangescherpt. VakanZ wil graag voldoen aan de eisen van deze wetgeving. Daarom vragen we u of u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u de nieuwsbrief niet wenst te ontvangen blijft u overigens nog wel mails ontvangen die gerelateerd zijn aan uw gemaakte boeking. Indien u de nieuwsbrief wél wilt ontvangen (maximaal 15 nieuwsbrieven per jaar) kunt u ook uw interessegebieden aangeven zodat u de voor u interessante nieuwsbrieven ontvangt.


INVULFORMULIER (graag voor uiterlijk 1 juli invullen en verzenden)

2144