Seniorenvakanties Casa Familia

  • Nederland
  • 10-17 mei, 7-14 juni, 14-21 juni, 13-20 sept., 20-27 sept. 2024

  Wilt u er even tussenuit in een mooie omgeving, samen met andere senioren?  Dan bent u bij reformatorisch vakantiepark Casa Familia Salland op het juiste adres. Hier voelt u zich direct thuis. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust, de schoonheid van de Sallandse Heuvelrug, maar ook van de gezellige sfeer. Wij bieden u geheel verzorgde seniorenweken aan in een ongedwongen sfeer.

  Vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma
  Wij bieden een geheel vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma aan. Te denken valt aan een presentatie door de jachtopziener, een wandeling over de Holterberg, een bezoek aan de heidevelden van Markelo, een excursie naar het Kristalmuseum of de Museumboerderij, etc. Het programma wordt in overleg met en naar behoefte van de deelnemers samengesteld. Daarnaast zijn er ook op het park een aantal gezellige activiteiten. Zowel bij aankomst als vertrek is er gezamenlijk koffiedrinken. Op zondagavond zingen we met elkaar. Maar ook op andere avonden zijn er ontmoetingsmomenten. Zo wordt er bijvoorbeeld een sjoelwedstrijd gehouden. Kortom, de seniorenweken op Casa Familia Salland staan garant voor een afwisselende vakantie, samen met leeftijdsgenoten, in het schitterende Holten. Hartelijk welkom!

  Faciliteiten:
  Het park biedt diverse goed onderhouden faciliteiten.

  receptie
  Receptie
  wifipoint
  Wifipoint
  recreatie tent
  Recreatietent
  speeltuin
  Speeltuintjes
  volleybalveld
  Volleybalveld
  voetbalveld
  Voetbalveld

  Vakantiehuizen
  De vrijstaande en riante landhuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen op grote percelen, verspreid over het ruim opgezette terrein. De vrij nieuwe huizen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder wifi, vaatwasser, wasmachine en droger. Buiten staat een groot terras met tuinmeubilair tot uw beschikking. U kunt uw auto nabij de bungalow parkeren.

  Bekijk de beschikbare vakantiewoningen +

  Omgeving:
  De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen.

  Bekijk hier al onze uittips +

  Beoordelingen van Seniorenvakanties Casa Familia

  0/10
  Uit een gemiddelde van 0 beoordelingen

  Seniorenvakanties 2024

  • 10-17 mei - vanaf € 490,-
  • 7-14 juni - vanaf € 400,-
  • 14-21 juni - vanaf € 400,-
  • 13-20 sept. - vanaf € 385,-
  • 20-27 sept. - vanaf € 385,-

  De bovengenoemde prijzen zijn op basis van 2 personen.

  Faciliteiten:

  • Receptie met terras
  • Wifi-point
  • Activiteitentent
  • Speeltuintjes
  • Zandbakken
  • Volleybalveld
  • Voetbalveld
   Beschikbaarheid
  Zoek & Boek
  Verfijn uw selectie
   Slaapkamers
  Casa 02Volgeboekt

  Comfort Landhuis L

  Huiscode: SR-CFS-L
  Capaciteit: 8 personen
  10-05 t/m 17-05
  13-09 t/m 20-09
  13-09 t/m 27-09
  20-09 t/m 27-09
  Casa 02Volgeboekt

  Comfort Landhuis L 30

  Huiscode: SR-CFS-L30
  Capaciteit: 8 personen
  20-09 t/m 27-09
  Reformatorisch vakantiepark Nederland landhuis L Deluxe 03Volgeboekt

  Comfort Landhuis L Deluxe

  Huiscode: SR-CFS-LDL
  Capaciteit: 7 personen
  Christelijk vakantiepark Casa Familia nr. 12 minder valide 01Volgeboekt

  Comfort Landhuis L Deluxe 12

  Huiscode: SR-CFS-LDL12
  Capaciteit: 8 personen
  13-09 t/m 20-09
  13-09 t/m 27-09
  20-09 t/m 27-09
  Huis 5 0aVolgeboekt

  Comfort Landhuis XL 05

  Huiscode: SR-CFS-XL05
  Capaciteit: 10 personen
  Huis 6 Casa Familia nieuw 02

  Comfort Landhuis XL 06

  Huiscode: SR-CFS-XL06
  Capaciteit: 10 personen
  Prijs per week: € 420,-
  20-09 t/m 27-09
  v.a. € 420,-
  Vakantiehuis 22 Casa Familia 01-Volgeboekt

  Comfort Landhuis XXL 22

  Huiscode: SR-CFS-XXL22
  Capaciteit: 12 personen
  13-09 t/m 20-09
  13-09 t/m 27-09
  20-09 t/m 27-09
  Christelijk vakantiepark Salland XXL 01Volgeboekt

  Comfort Landhuis XXL 36

  Huiscode: SR-CFS-XXL36
  Capaciteit: 10 personen
  20-09 t/m 27-09
  Klik op één van de onderstaande buttons of afbeeldingen om het fotoalbum te openen.

  De omgeving van het vakantiepark is schitterend. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden, direct vanaf het park. In de afwisselende omgeving is veel te doen en te beleven. Prachtige natuurgebieden als de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld. Maar ook interessante stadjes, pittoreske dorpjes, musea en dierentuinen.

  Sallandse Heuvelrug

  Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug behoort tot de grootste aaneengesloten natuurgebieden in ons land. Het gebied kenmerkt zich door heuvels met prachtige vergezichten. Op de Hellendoornse Berg, Haarlerberg, Holterberg en Koningsbelt (+75 m) kunt u genieten van on-Nederlandse vergezichten. De felgekleurde azalia’s en rododendrons bloeien vanaf half mei en in de herfst zijn in de bossen volop eikels en kastanjes te vinden. De uitgestrekte heidevelden zijn het mooist in augustus en september als de struikheide bloeit.

  De Pelmolen

  Onder de rook van Rijssen ligt aan het schilderachtige riviertje de Regge een achtkantige stellingmolen, de Pelmolen Ter Horst. Deze molen vormt met haar zowel sierlijke als stoere uitstraling sinds 1752 een markant punt in het omringende landschap. De molen is vrijwel dagelijks open en bij gunstige wind in bedrijf als oliemolen.

  Deventer

  De historische stad Deventer is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Deventer is een van de oudste steden van Nederland en u vindt hier meer dan 500 monumenten, waaronder veel oude gebouwen, kerken en musea. Het was vroeger een erg belangrijke Hanzestad en elk jaar werden 6 grote markten georganiseerd waar kooplieden uit heel Europa op af kwamen. Dit bracht de stad veel welvaart, wat terug te zien is in de vele mooie, oude Hanzegevels.

  De tuinen van kasteel Twickel

  Het kasteel Twickel wordt omringd door schitterende tuinen. Deze tonen tuinen in hun variatie de tuinhistorie sinds de renaissance tot heden. U vindt er een uitgestrekt park in Engelse landschapsstijl met spiegelvijvers, een wildbaan met een roedel damherten en tal van bijzondere plantensoorten zoals Siberische irissen. Naast het kasteel ligt een tuin in de Franse neo-barokstijl met een aantal beelden in Jugendstil. De hierin gelegen oranjerie dient als winterverblijf voor tropische en subtropische planten waaronder eeuwenoude sinaasappelbomen. De collectie citrusbomen maakt deel uit van de Nationale Plantencollectie.

  Internationaal Brandweermuseum

  In het Brandweermuseum vindt u artikelen die in de afgelopen decennia door brandweerkorpsen over heel de wereld zijn gebruikt. In het museum treft u een keuze aan uit de basiscollectie, zoals straalpijpen, verdeelstukken, maar ook modelauto´s, leren emmers, knopen en oude brandbluswagens. Tevens treft u helmen aan uit verschillende landen, waaronder Japan, Zuid-Afrika en China.

  Wandelen en fietsen

  Direct vanaf het park zijn er tal van fiets- en wandelmogelijkheden. U kunt uitgebreide tochten maken langs de mooiste plekjes van Salland en Twente. De directe omgeving van het vakantiepark is heel natuurrijk. U vindt hier de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg, waar veel bos en heide te vinden is.

  Bakkerijmuseum De Meelzolder

  In het Bakkerijmuseum te Almelo kunt u zien hoe er in oma's tijd in de bakkerij werd gewerkt. U ziet hoe de bakkers van toen met ontbloot bovenlijf de houtoven opstookten of er met de ovenschieter de broden uithaalden. De deegkuipen waarmee ze werkten, de zeven, kommen, messen en rolstokken. De vormen die ze gebruikten om brood, beschuit, roggebrood, koekjes en taarten te bakken. En even hoor je de bel van de bakkersfiets, die vroeger zoveel klank en kleur gaf aan het straatbeeld. Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje 'troost' gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houdt van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo.

  Wij bieden u een geheel vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma aan. Te denken valt aan een presentatie door de jachtopziener, een wandeling over de Holterberg, een bezoek aan de heidevelden van Markelo, een excursie naar het Kristalmuseum of de Museumboerderij, etc. Het programma wordt in overleg met en naar behoefte van de deelnemers samengesteld. Daarnaast zijn er ook op het park een aantal gezellige activiteiten. Zowel bij aankomst als vertrek is er gezamenlijk koffiedrinken. Op zondagavond zingen we met elkaar. Maar ook op andere avonden zijn er ontmoetingsmomenten. Zo wordt er bijvoorbeeld een sjoelwedstrijd gehouden. Kortom, de seniorenweken op Casa Familia Salland staan garant voor een afwisselende vakantie, samen met leeftijdsgenoten, in het schitterende Holten. Hartelijk welkom!

  Er zijn nog geen beoordelingen op dit vakantiepark gegeven.

  Schrijf als eerste een beoordeling!

  Schrijf zelf een beoordeling
  (Wordt niet gepubliceerd)
  Casa 02

  Seniorenvakanties Casa Familia

  1504